PROF

SIVELLINSARJA PROF SISÄKÄYTTÖÖN 3 OSAA

Tuotenumero: 501329514

EAN: 6438313063858

PROF lakka- ja maalisiveltimet on ominaisuuksiltaan erinomaisia työvälineitä vesi- ja liuotinohenteisille maaleille, lakoille tai vesiohenteisille puupetseille. Muotoilunsa ansiosta siveltimet ovat ominaisimpia sileiden pintojen maalaamiseen....

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Hinta 7,95 € / pkt 6,41 € / pkt

PROF lakka- ja maalisiveltimet on ominaisuuksiltaan erinomaisia työvälineitä vesi- ja liuotinohenteisille maaleille, lakoille tai vesiohenteisille puupetseille. Muotoilunsa ansiosta siveltimet ovat ominaisimpia sileiden pintojen maalaamiseen. Sivellinsarja sisältää lakka- ja maalisiveltimet 35mm, 50mm ja 70mm.

Siveltimien harjasten paranneltu maalinnosto- ja luovutuskyky helpottavat sekä nopeuttavat maalaamista. Entistä kestävämmät harjaspäät takaavat siveltimien pidemmän toiminnan. Hyvillä siveltimillä varmistat tarkan ja siistin maalausjäljen!

Ergonomisen ja kestävän komponenttivarren ansiosta siveltimien käyttö on kätevää ja varresta saa helposti tukevan otteen. Varressa olevan ripustuskoukun ansiosta siveltimen saa helposti vaikka autotallin tai varaston seinälle.

Ennen käyttöönottoa siveltimet kannattaa pestä vedellä ja saippualla mahdollisen pölyn ja rasvan poistamiseksi. Käytön jälkeen siveltimet tulee puhdistaa, jotta ne säilyvät hyvässä käyttökunnossa myös seuraavia käyttökertoja varten. Liuotin ohenteisia maaleja käytettäessä suosittelemme siveltimen pesuun käytettävän tärpättiä. Muulloin siveltimet tulee pestä vedellä ja saippualla tai maalausvälineille tarkoitetulla Pensselipesulla.

• Vesi- ja liuotinohenteisille maaleille, lakoille sekä vesiohenteisille puupetseille
• Sileiden pintojen maalaamiseen

Tutustu myös muuhun verkkokauppamme maalaustarvikevalikoimaan. Valikoimastamme löydät monipuolisesti maalit ja maalaustarvikkeet niin sisä- kuin ulkomaalaukseen.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 0,35 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 34.0 x 24.0 x 9.0 cm