CELLO

SOHVA JA KAHVIPÖYTÄ CELLO SEVILLA

Tuotenumero: 501463379

EAN: 6438313157922

Terassille tai parvekkeelle sopiva kalustesetti, johon kuuluu kahden istuttava sohva ja kahvipöytä. Kalusteissa on valkoinen alumiinirunko ja sohvassa muhkeat, 10 cm paksut harmaat pehmusteet. Voit yhdistää sohvan ja kahvipöydän kanssa muita...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

  • Tilaustuote

    Tilattavissa päävarastosta kaikkiin kauppoihin - aloita valitsemalla kauppa alta

Terassille tai parvekkeelle sopiva kalustesetti, johon kuuluu kahden istuttava sohva ja kahvipöytä. Kalusteissa on valkoinen alumiinirunko ja sohvassa muhkeat, 10 cm paksut harmaat pehmusteet.

Voit yhdistää sohvan ja kahvipöydän kanssa muita valikoimaamme kuuluvia Cello Sevilla -ulkokalusteita, esimerkiksi nojatuolit. Pöydässä on karkaistu lasikansi, jossa on elävän epätasainen murskemainen pinta. Settiin kuuluu paksut istuin- ja selkäpehmusteet, joissa on vetoketjullinen irrotettava päällinen.

Alumiinikalusteet ovat kevyitä liikutella ja siirtää varastoon. Lisäksi alumiini kestää hyvin säänvaihteluita. Pehmeänä metallina alumiini kolhiintuu helposti: naarmut kannattaa paikata heti maalilla.

Hoito-ohjeet:
Puhdistus vedellä (ei painepesurilla) tai mietoa saippuavettä ja pehmeää sientä käyttäen. Kuivaa hyvin. Pehmusteissa irrotettava vetoketjullinen päällinen. Päällisten käsinpesu maks. 30 asteessa, ei kemiallista pesua. Talvisäilytystä sisällä suositellaan.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 13,87 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 120.0 x 80.0 x 69.0 cm