GROHE

SUIHKUJÄRJESTELMÄ GROHE JOY 27860001 JP

Tuotenumero: 501323113

EAN: 4005176982224

GROHE Joy on yhdistelmä modernia muotoilua ja toiminnallista huippuosaamista. Ylellinen kattosuihku sekä käsisuihku, jossa on kolme suihkutustapaa. GROHE EcoJoy -energia- ja vedensäästötoiminto pienentää vedenkulutusta säästäen ympäristöä ja...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

GROHE Joy on yhdistelmä modernia muotoilua ja toiminnallista huippuosaamista. Ylellinen kattosuihku sekä käsisuihku, jossa on kolme suihkutustapaa.

GROHE EcoJoy -energia- ja vedensäästötoiminto pienentää vedenkulutusta säästäen ympäristöä ja energiakustannuksia. GROHE DreamSpray tuottaa runsaan suihkun ja täydellisen suihkunautinnon jo matalalla vedenpaineella. Huipputarkka GROHE TurboStat -termostaattitekniikka huolehtii tasaisesta veden lämpötilasta lisäten käyttömukavuutta ja pienentäen energiankulutusta

GROHE StarLight -kromipinnoite on erittäin kestävä ja tekee hanasta helpon puhdistaa. SpeedClean-kalkinpoistojärjestelmän avulla pidät suuttimet helposti puhtaana. Yläsuihkun korkeus on säädettävissä. Käyttömukavuutta tuo kattosuihkun pallonivel, jonka kiertokulma on ± 15 ° sekä kääntyvä 450 mm vaaka yläsuihkuputki. Suihkuletkussa on myös ominaisuus, joka estää letkun kiertymisen.

GROHE suihkujärjestelmä termostaatilla seinäasennukseen:
• 180 mm kattosuihku
• 110 mm käsisuihkussa kolme suihkutustapaa: Rain, SmartRain, Massage
• minimi virtaus 7 l / min

Älä käytä puhdistamiseen naarmuttavia sieniä, hankausaineita, liuotinainetta tai happoa sisältäviä puhdistusaineita, kalkinpoistoaineita, kotitalousetikkaa tai etikkahappopitoisia pesuaineita.

Tutustu myös laajaan kylpyhuonetarvikkeiden valikoimaan sivuillamme.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 8,05 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 114.0 x 33.0 x 15.0 cm