GROHE

SUIHKUJÄRJESTELMÄ GROHE START TERMOSTAATILLA

Tuotenumero: 501109590

EAN: 4005176927683

GROHE Start - High-flow patruuna integroidulla lämpötilarajoittimella tekee toiminasta yksinkertaista ja energiatehokasta. Samalla EcoJoy -poresuutin vähentää veden kulutusta. GROHE StarLight® -kromipinnoite on erittäin kestävä ja tekee hanasta...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Hinta 359,00 € / kpl 289,52 € / kpl

GROHE Start - High-flow patruuna integroidulla lämpötilarajoittimella tekee toiminasta yksinkertaista ja energiatehokasta. Samalla EcoJoy -poresuutin vähentää veden kulutusta. GROHE StarLight® -kromipinnoite on erittäin kestävä ja tekee hanasta helpon puhdistaa. Vitalio Start System 160 yhdistää kaikki tarvittavat ominaisuudet.

Huipputarkka GROHE TurboStat -termostaattitekniikka huolehtii tasaisesta veden lämpötilasta lisäten käyttömukavuutta ja pienentäen energiankulutusta. GROHE EcoJoy -energia- ja vedensäästötoiminto pienentää vedenkulutusta säästäen ympäristöä ja energiakustannuksia. SpeedClean-kalkinpoistojärjestelmän avulla pidät suuttimet helposti puhtaana. GROHE DreamSpray tuottaa runsaan suihkun ja täydellisen suihkunautinnon jo matalalla vedenpaineella.

Termostaatissa on Aquadimmer-toiminto, joka on paineesta riippumaton vaihdin, jolloin veden virtaus pysyy tasaisena koko ajan. Vedenvirtauksen vaihtaminen käsisuihkusta kattosuihkuun tai juoksuputkeen tapahtuu hanan päässä olevasta kahvasta kääntämällä. Käyttömukavuutta tuo kattosuihkun pallonivel, jonka kiertokulma on ± 15 ° sekä kääntyvä 450 mm vaaka yläsuihkuputki.

Suihkujärjestelmä termostaatilla seinäasennukseen:
• 390 mm suihkuputki
• 160 mm leveä kattosuihku
• 100 mm leveä käsisuihku, kaksi eri suihkutyyppiä
• termostaatti Aquadimmer-toiminnolla
• Vitalio Trend -suihkuletku 1750 mm
• tyyppihyväksytty

Älä käytä puhdistamiseen naarmuttavia sieniä, hankausaineita, liuotinainetta tai happoa sisältäviä puhdistusaineita, kalkinpoistoaineita, kotitalousetikkaa tai etikkahappopitoisia pesuaineita.

Tutustu myös muuhun kylpyhuonetarvikkeiden valikoimaan sivuillamme.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Takuu 5 vuotta
Pakkauksen nettopaino 5,8 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 114.0 x 32.0 x 14.0 cm