CELLO

SUIHKUKAAPPI CELLO ATLAS 90X90 KIRKAS

Tuotenumero: 501219648

EAN: 6438313045373

Cello Atlas -suihkukaapin viisikulmaisen muotoilun ansiosta kylpyhuoneen tilan voi hyödyntää erittäin hyvin. Suihkukaapissa on monipuolinen varustelu, muun muassa täydellinen suihkusetti säädettävällä suihkutangolla, helppokäyttöinen vipuhana...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Cello Atlas -suihkukaapin viisikulmaisen muotoilun ansiosta kylpyhuoneen tilan voi hyödyntää erittäin hyvin. Suihkukaapissa on monipuolinen varustelu, muun muassa täydellinen suihkusetti säädettävällä suihkutangolla, helppokäyttöinen vipuhana sekä metallikori hygieniatarvikkeille. Erillinen juoksuputki on kätevä esimerkiksi saunakiulun täyttöä varten.

Cello Atlas -suihkukaapin mitat ovat:
• leveys 900 mm
• syvyys 900 mm
• korkeus 2020 mm

Suihkukaapin runko on valmistettu tukevasta harjatusta alumiiniprofiilista, seinät ovat 5 mm ja ovi 6 mm:n paksuista kirkasta turvalasia. Metallivetimellä varustetun oven avautumissuunta on vaihdettavissa. Jousitetut ovipyörät tekevät oven avaamisen helpoksi ja ovien magneettitiivisteet sulkevat ovet tiiviisti.

Cello Atlas -suihkukaapissa on runsaasti lasipintaa ja altaan korotettu reunus pitää veden kaapin sisällä. Suihkukaapin asennuksessa ei tarvitse käyttää silikonia. Suihkukaapin liitosletkut myydään erikseen.

Suihkukaappi Cello Atlas on CE-hyväksytty.

Cello Atlas -suihkukaapin voi täydentää Cello-sarjan suihkualtaan etuhelmalla ja kattokuvulla.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Takuu 2 vuotta
Pakkauksen nettopaino 108,5 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 202.5 x 79.0 x 21.0 cm