Suihkuverhot

Suihkuverho on helposti antaa kylpyhuoneeseen ilmettä ja se on helposti vaihdettavissa.

Suihkuverho tuo suojaa kylpyhuoneeseen

Suihkuverho on usein helpoin tapa suojata muuta kylpyhuonetta ja kalusteita suihkussa käynnin vesiroiskeilta. Kylpyhuoneessa on mukavampi liikkua suihkun jälkeen, kun koko huoneen lattia ei lainehdi vedestä. Suihkuverho on helppo asentaa sekä sen voi vaihtaa vaivattomasti, kun käyttöikä tulee tiensä päähän.

Suihkuverho piristää kylpyhuoneen ilmettä

Kylpyhuoneen tekstiilien päivittäminen on yksi helpoimmista ja edullisimmista tavoista tuoda vaihtelua kylpyhuoneen kokonaisilmeeseen. Päivittämällä suihkuverhon raikastat koko kylpyhuoneen ulkonäköä. Nappaa myös suihkuverhon kanssa yhteensopiva matto ja saat pienellä vaivalla ihmeitä aikaan kylpyhuoneen sisustukselle.

Suihkuverhotanko auttaa suihkuverhon ripustamisessa

Suihkuverhotanko on helppo tapa ripustaa suihkuverho. Suurimmassa osassa suihkuverhotangoista on säätövara, jonka ansiosta tangon voi ripustaa eri kokoisiin tiloihin. Useimmat suihkuverhoista ripustetaan suihkuverhorenkaan avulla suihkuverhotankoon, mutta osa suihkuverhoista voidaan ripustaa tankoon ilman renkaita verhossa olevista rei’istä. Suihkuverhotanko kulmaan antaa mahdollisuuden ripustaa suihkuverho peittämään myös kokonainen kylpyhuoneen kulma. Muista tutustua myös muuhun kylpyhuoneen tekstiilien ja kalusteiden valikoimaamme.

52 Tuotetta
Järjestysperuste: Tuotemerkki Hinta