TIKKURILA

TAIKA HELMIÄISMAALI 0,9L HOPEA SÄVYTETTÄVISSÄ

Tuotenumero: 500085524

EAN: 6408070042922

Taika-helmiäismaalilla loihdit upeaa kullan- tai hopeanhohtoa tehosteseiniin, kalusteisiin ja sisustuksen yksityiskohtiin. Peittävä Taika-helmiäismaali sopii yhtenäisiin pintoihin tai kauniisiin kuviointeihin. Vesiohenteisella...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Hinta 45,95 € / kpl 37,06 € / kpl 51,06 € / l 41,17 € / l

Taika-helmiäismaalilla loihdit upeaa kullan- tai hopeanhohtoa tehosteseiniin, kalusteisiin ja sisustuksen yksityiskohtiin. Peittävä Taika-helmiäismaali sopii yhtenäisiin pintoihin tai kauniisiin kuviointeihin.

Vesiohenteisella Taika-helmiäismaalilla saadaan aikaan metallinhohtoinen helmiäisefekti. Kullan- ja hopeanvärisen perusmaalin voit halutessasi sävyttää. Maali soveltuu puu-, puukuitulevy-, lastulevy- ja metallipinnoille sekä kipsilevy- ja betoniseiniin – sekä uusiin että aikaisemmin maalattuihin kohteisiin. Taika-helmiäismaali on kosketuskuiva tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa 6–8 tunnin kuluttua maalaamisesta.

Kokeile ja yhdistele rohkeasti eri tekniikoita – mahdollisuudet yksilöllisen lopputuloksen luomiseen ovat rajattomat. Voit tehdä kuvioita siveltimellä tai sapluunalla tai telata ristiin rastiin, ja hyvällä valaistuksella korostat näyttävää vaikutelmaa.

• puolikiiltävä (kiiltoryhmä 3)
• riittoisuus: 6–8 m²/l
• kuiva-ainepitoisuus n. 35 tilavuusprosenttia
• tiheys n. 1,1 kg/l
• EU VOC -raja-arvo (kat A/l): 200 g/l (2010). Tuotteen VOC: maks. 200 g/l.

PINNAN ESIKÄSITTELY

Huolellinen esikäsittely ja pohjamaalaus tekevät lopputuloksesta kauniimman ja kestävämmän sekä pidentävät maalipinnan huoltoväliä.

Maalaamaton pinta
Puhdista puupinta liasta ja pölystä. Käsittele puupintojen oksankohdat oksalakalla ja pohjamaalaa sopivalla pohjamaalilla tai käsittele suoraan Taika-helmiäismaalilla.
Tasoita seinäpinnat tarvittaessa tasoitteella ja hio kuivunut pinta. Poista hiontapöly ja pohjamaalaa seinä. Maalaa seinäpinta 1–2 kertaan akrylaattiseinämaalilla.

Aikaisemmin maalattu pinta
Pese aikaisemmin maalattu pinta maalipesuaineella ja huuhdo huolellisesti vedellä. Anna kuivua. Poista puupinnoilta heikosti kiinni oleva maali tai lakka. Hio kovat tai kiiltävät maalipinnat himmeiksi ja poista hiontapöly. Silota kolot ja syvennykset ja pohjamaalaa pinta.

MAALAAMINEN

Kalusteet ja esineet
Levitä Taika-helmiäismaali siveltimellä, telalla tai ruiskulla kahteen kertaan. Suurille pinnoille maali kannattaa levittää ensin telalla ja tasoittaa sen jälkeen siveltimellä. Helmiäisefekti korostuu kauniisti siveltimenjäljissä.

Seinäpinnat/kuviointimaalaus
Taika-helmiäismaali toimii suurilla seinäpinnoilla parhaiten rajattuina tehostepintoina, jolloin osalla pinnasta alla oleva seinämaali jää näkyviin. Levitä maali telalla pienille alueille kerrallaan ja kuvioi halutessasi välittömästi esim. erilaisia kuviointiteloja, sivellintä tai sientä apuna käyttäen. Kokeile kuviointia ensin vaikkapa paksulle pahville. Kuviointimaalauksessa riittää yksi maalauskerta, yhtenäiset pinnat maalataan kahteen kertaan.

Käsittelyolosuhteet
Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana maalattavan pinnan tulee olla kuiva, lämpötilan yli +10 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 70 %.

Muista myös: seinämaali, telat ja kuvointitelat, siveltimet ja maalarinteipit.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 1,026 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 11.0 x 10.8 x 13.7 cm
Pakkauskoko (l) 0,9
Kiilto Puolikiiltävä
Ohenne Vesi
Käyttö Sisälle