BLÅKLÄDER

TALVITURVAKENGÄT BLÅKLÄDER 241500019900 LEVEÄ LESTI MUSTA KOKO W40

Tuotenumero: 501155905

EAN: 7330509336007

Blåkläder 2415 -talviturvakengät ovat lämpimät ja tehokkaasti suojaavat, leveälestiset turvajalkineet työtehtäviin kylmissä olosuhteissa. Kengissä on komposiittitekstiilinen naulaanastumissuoja sekä teräksinen varvassuoja. Turvaluokka S3...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Hinta 145,00 € / pari 116,94 € / pari

Blåkläder 2415 -talviturvakengät ovat lämpimät ja tehokkaasti suojaavat, leveälestiset turvajalkineet työtehtäviin kylmissä olosuhteissa. Kengissä on komposiittitekstiilinen naulaanastumissuoja sekä teräksinen varvassuoja. Turvaluokka S3 SRC.

Näissä lämpimissä talvikengissä pysyvät jalkasi lämpiminä. 100G Thinsulate -vuori pitää jalan lämpöisenä myös erittäin kylmissä olosuhteissa. Nahkapäällinen hylki vettä ja öljyjä. Tekninen Polygiene-käsittely vähentää bakteerien ja hajujen muodostumista.

Blåkläderin 2415 -talviturvakenkien suojausominaisuudet vastaavat EN ISO 20345:2011 suojaluokan S3 vaatimustasoa. Alumiininen varvassuoja suojaa varpaita putoavilta esineiltä ja puristuksilta, sekä tekstiilinen naulaanastumissuoja ehkäisee terävien esineiden tunkeutumisen pohjan läpi. Jalkineiden pitävä polyuretaanipohja kestää rasvoja, öljyä ja useita kemikaaleja. Jalkineiden ESD-rakenne purkaa turvallisesti kehoon kerääntyneen staattiseen sähkön. Polyuretaanivahvikkeella vahvistettu kantaosa suojaa jalan takaosaan kohdistuvilta iskuilta.

Suojaominaisuudet:
• Antistaattinen ja ESD
• Alumiininen varvassuoja. Iskunkestävyys 200 J,
puristusvoiman kestävyys 15 000 N
• Tekstiilinen naulaanastumissuoja. Läpäisyvastus 1100 N
• TPU-pohja kestää öljyä ja useita kemikaaleja
• Nahkapinta suojaa rasvoilta ja öljyiltä
• Pitävä, kuvioitu TPU-pohja
• TPU-vahvistettu kantaosa

Kuvioitu TPU-ulkopohja sekä PU-pohjallinen takaavat hyvän pidon ja hyvän iskunvaimennuksen kaikissa työympäristöissä. Kengissä on leveä lesti.

Verkkokaupastamme ja myymälästä löydät sopivat turvajalkineet useaan eri käyttötarkoitukseen. Tutustu myös muihin suojaustarvikkeisiin ja suoja-asusteisiin!

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 1,44 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 35.0 x 30.0 x 13.0 cm
Koko 40
Vedenpitävä Ei
Väri Musta
Käyttäjäryhmä Unisex
Tyyppi Turvajalkineet