BLÅKLÄDER

TALVITURVAKENGÄT BLÅKLÄDER 241600019900 LEVEÄ LESTI MUSTA KOKO W46

Tuotenumero: 501155924

EAN: 7330509336328

Blåkläder 2416 -talviturvakengät ovat kestävät leveälestiset turvajalkineet, joissa on sivulla vetoketju. Kengissä on alumiininen varvassuoja ja komposiittitekstiilinen naulaanastumissuoja. Näissä villavuorisissa, lämpimissä talvikengissä jalkasi...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Hinta 179,00 € / pari 144,35 € / pari

Blåkläder 2416 -talviturvakengät ovat kestävät leveälestiset turvajalkineet, joissa on sivulla vetoketju. Kengissä on alumiininen varvassuoja ja komposiittitekstiilinen naulaanastumissuoja. Näissä villavuorisissa, lämpimissä talvikengissä jalkasi pysyvät lämpiminä läpi talven. Tekninen Polygiene-käsittely vähentää bakteerien ja hajujen muodostumista. Turvaluokka S3 SRC.

Blåkläderin 2416 -talviturvakenkien suojausominaisuudet vastaavat EN ISO 20345:2011 suojaluokan S3 vaatimustasoa. Alumiininen varvassuoja suojaa varpaita putoavilta esineiltä ja puristuksilta, sekä tekstiilinen naulaanastumissuoja ehkäisee terävien esineiden tunkeutumisen pohjan läpi. Jalkineiden pitävä polyuretaanipohja kestää rasvoja, öljyä ja useita kemikaaleja. Jalkineiden ESD-rakenne purkaa turvallisesti kehoon kerääntyneen staattiseen sähkön. Vahvistettu kantaosa suojaa jalan takaosaan kohdistuvilta iskuilta.

Suojaominaisuudet:
• Antistaattinen ja ESD
• Alumiininen varvassuoja. Iskunkestävyys 200 J,
puristusvoiman kestävyys 15 000 N
• Tekstiilinen naulaanastumissuoja. Läpäisyvastus 1100 N
• TPU-ulkopohja kestää öljyä ja useita kemikaaleja
• Nahkapinta suojaa rasvoilta ja öljyiltä
• Pitävä, kuvioitu TPU-pohja
• Vahvistettu kantaosa

Kuvioitu TPU-ulkopohja sekä PU-pohjallinen takaavat hyvän pidon ja hyvän iskunvaimennuksen kaikissa työympäristöissä. Kengissä on leveä lesti.

Verkkokaupastamme ja myymälästä löydät sopivat turvajalkineet useaan eri käyttötarkoitukseen. Tutustu myös muihin suojaustarvikkeisiin ja suoja-asusteisiin!

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 1,44 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 35.0 x 30.0 x 13.0 cm
Koko 46
Vedenpitävä Ei
Väri Musta
Käyttäjäryhmä Unisex
Tyyppi Turvajalkineet