KEKKILÄ

TEHOKOMPOSTORI KEKKILÄ 225L LÄMPÖERISTETTY

Tuotenumero: 500709922

EAN: 6433000213004

Kekkilän Tehokompostori sopii keittiön biojätteiden ja puutarhajätteiden ympärivuotiseen kompostointiin. Kompostorin käyttö on helppoa ja mukavaa – ja kompostoimalla säästät sekä luontoa että rahaa. Muotoilultaan tyylikäs, omakotitalon tai...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Kekkilän Tehokompostori sopii keittiön biojätteiden ja puutarhajätteiden ympärivuotiseen kompostointiin. Kompostorin käyttö on helppoa ja mukavaa – ja kompostoimalla säästät sekä luontoa että rahaa.

Muotoilultaan tyylikäs, omakotitalon tai mökiin pihaan hyvin sopiva 225 litran vetoinen tehokompostori on suunniteltu yhden perheen biojätteiden kompostointiin (2–6 hengelle). Kompostorissa on tehokas lämpöeristys, minkä ansiosta kompostoitumisprosessi pysyy käynnissä läpi talven, kunhan kompostoria käytetään normaalisti myös talviaikaan.

KÄYTTÖ
Tehokompostorissa on helppokäyttöinen, koko yläosan levyinen saranoitu täyttöluukku, joka pysyy hyvin auki. Kiinteästä lämpömittarista voit helposti seurata, että kompostorin sisälämpötila pysyy tarpeeksi korkeana kompostoitumisprosessin kannalta. Suuren tyhjennysluukun kautta kompostori on helppo ja kätevä tyhjentää. Kompostorin käyttöä helpottaa sen matala korkeus. Kekkilän tehokompostorissa on ainutlaatuinen ilmanvaihtojärjestelmä, jossa yhdistyvät suotonesteen poisto ja säädettävä ilmankierto.

Kompostoria voi mainiosti käyttää myös talvella: normaali täyttö, tiheä tyhjennys ja runsas kuivikkeen käyttö pitävät kompostoitumisen käynnissä pakkasillakin. Jäätyminen ei toisaalta vahingoita kompostorin rakennetta tai kompostimassaa, vaan kompostoituminen jatkuu viimeistään ilmojen lämmettyä.

• tilavuus 225 litraa
• erinomainen lämpöeristys
• säädettävä, tehokas ilmanvaihto
• suuri tyhjennysluukku
• yhden talouden käyttöön
• ilman salpaa auki pysyvä täyttöluukku
• matala käyttökorkeus
• suotonesteen poisto

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 24 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 80.0 x 80.0 x 75.0 cm