TEKNOS

TEKNOFLOOR AQUA LATTIAMAALI 9L PM1 VALKOINEN SÄVYTETTÄVISSÄ

Tuotenumero: 500971393

EAN: 6414621034759

Teknofloor Aqua on vesiohenteinen lattiamaali, joka soveltuu mm. uusien ja aiemmin maalattujen betoni- ja puulattioiden sekä -portaiden maalaukseen sisätiloissa. Puolikiiltävä Teknofloor Aqua sopii hyvin kohteisiin, joissa lattiapinta altistuu...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Teknofloor Aqua on vesiohenteinen lattiamaali, joka soveltuu mm. uusien ja aiemmin maalattujen betoni- ja puulattioiden sekä -portaiden maalaukseen sisätiloissa.

Puolikiiltävä Teknofloor Aqua sopii hyvin kohteisiin, joissa lattiapinta altistuu tavanomaiselle rasitukselle. Teknofloor Aqualla voit myös huoltomaalata aikaisemmin alkydi-, uretaanialkydi- tai akrylaattimaalilla käsitellyt lattiat. Maalattu pinta on pölykuiva tunnin kuluttua, päällemaalattavissa neljän tunnin kuluttua ja täysin kovettunut noin viikon kuluttua maalaamisesta. Työvälineet pestään maalauksen jälkeen vedellä ja pesuaineella.

• väri: valkoinen, sävytettävissä vaaleisiin sävyihin
• puolikiiltävä (kiiltoryhmä 3)
• riittoisuus: 7–9 m²/l
• kuiva-ainepitoisuus n. 35 tilavuusprosenttia
• tiheys n. 1,2 g/ml
• EU VOC -raja-arvo (kat A/i): 140 g/l (2010). Tuotteen VOC: maks. 140 g/l.

PINNAN ESIKÄSITTELY

Esikäsittelemällä maalattavat pinnat saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää maalipinnan huoltoväliä.

Puhdista uusi pinta pölystä ja liasta. Pese aikaisemmin maalattu pinta maalarinpesuliuoksella ja huuhdo huolellisesti vedellä. Hio kovat tai kiiltävät pinnat himmeiksi ja poista hiontapöly.

Uusi betonilattia
Uuden betonin on oltava vähintään 4 viikkoa vanha, kovettunut ja kuivunut. Teräshierretyn betonin pinnasta poistetaan tiivis sementtiliimakerros pintahionnalla tai peittauksella.
Vanha betonilattia
Maalaamattomat, rasvaiset lattiat voidaan puhdistaa emulsiopesulla. Emulsiopesun jälkeen lattia happopeitataan, jos sitä peittää sementtiliimakerros. Irtoava ja heikosti kiinni oleva vanha maali ja sementtiliima voidaan poistaa kaapimalla tai hiomalla. Pese aikaisemmin maalatut pinnat maalarinpesuliuoksella ja huuhdo huolellisesti vedellä. Hio kovat tai kiiltävät pinnat himmeiksi ja poista hiontapöly.

Uusi puulattia
Puhdista käsittelemätön puupinta ja hio tarvittaessa tasaiseksi. Poista hiontapöly.

Vanha puulattia
Puhdista käsittelemätön puupinta ja tasoita tarvittaessa hiomalla. Poista hiontapöly. Poista maalatusta pinnasta irtoava ja heikosti kiinni oleva vanha maali. Pese aikaisemmin maalattu pinta maalarinpesuliuoksella ja huuhdo huolellisesti vedellä. Hio kovat tai kiiltävät pinnat himmeiksi ja poista hiontapöly. Tasoita kolot tarvittaessa kitillä.

MAALAAMINEN

Sekoita maali huolellisesti ennen käyttöä ja ohenna tarvittaessa vedellä. Levitä maali siveltimellä, telalla tai ruiskulla yhteen tai kahteen kertaan

Käsittelyolosuhteet
Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana tulee ilman, maalattavan pinnan ja maalin lämpötilan olla yli +10 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.

Muista myös: betonipeittausliuos, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, hengityssuojaimet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 10,94 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 33.0 x 33.0 x 22.0 cm
Pakkauskoko (l) 9
Kiilto Puolikiiltävä
Ohenne Vesi
Käyttö Sisälle