Terassimatot ja ulkomatot

Terassimatto parantaa terassin ilmettä ja luo paremmat edellytykset nauttia auringonsäteistä terassilla. Tämän lisäksi terassimatto suojaa terassia kulumiselta.

Terassimatto houkuttelee nauttimaan syysilloista

Parhaillaan terassi toimii asunnon lisätilana, jossa on mukava nauttia ulkoilmasta ja siksi terassin mukavuuteen kannattaa panostaa. Vielä syksyn viilentyessä on mukava nauttia kuulaista illoista terassilla lämpimän huovan tai terassilämmittimen alla. Viileällä terassilla on mukavampi liikkua, kun jalkojen alla lämmittää terassimatto, joka suojaa myös terassin pintaa kulumiselta. Terassimattomme soveltuvat yhtä lailla myös parvekkeelle, josta on helppo luoda maton kaltaisten mukavuuksien avulla ylimääräinen huone, jonne on mukava siirtyä lueskelemaan tai nauttimaan kahvihetkestä.

Terassimatto lisää terassilla olon mukavuutta ja suojaa terassia

Terassimatto takaa, että terassilla tai parvekkeella on viihtyisää ja miellyttävää jaloitella pehmeän alustan päällä. Näin ollen aina ei tarvitse vaivautua pukemaan edes jalkineita, kun ulos voi kätevästi astua suoraan sisätiloista. Valikoimastamme löydät helposti puhdistettavat terassimatot eri väreissä beigestä vihreään. Hanki samalla myös ruohomatto tai kynnysmatto estämään lian kulkeutumista sisätiloihin sekä kuramatto suojaamaan eteisen lattiaa. Sisustusmattojemme avulla raikastat kodin ilmettä. Voit tutustua kaikkien mattojen valikoimaan tästä.

12 Tuotetta
Järjestysperuste: Tuotemerkki Hinta