TEKNOS

TREND 3 POHJA- JA SISÄKATTOMAALI 9L PM1 VALKOINEN SÄVYTETTÄVISSÄ

Tuotenumero: 500962623

EAN: 6414620273494

Trend 3 on vesiohenteinen täyshimmeä sisämaali, joka soveltuu paitsi erilaisten pintojen pohjamaaliksi myös sisäkattojen pintamaalaukseen. Pohjamaalaamalla maalattavat pinnat lopputuloksesta tulee kestävä ja kaunis. Pohjamaalaus myös pidentää...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Hinta 42,95 € / kpl 34,64 € / kpl 4,77 € / l 3,85 € / l

Trend 3 on vesiohenteinen täyshimmeä sisämaali, joka soveltuu paitsi erilaisten pintojen pohjamaaliksi myös sisäkattojen pintamaalaukseen.

Pohjamaalaamalla maalattavat pinnat lopputuloksesta tulee kestävä ja kaunis. Pohjamaalaus myös pidentää maalipinnan huoltoväliä ja saa pintamaalin tarttumaan paremmin. Trend 3 sopii sekä uusien että aikaisemmin maalattujen betoni-, rappaus-, tasoite-, tiili- ja rakennuslevypintojen maalaamiseen. Maalattu pinta on pölykuiva puolen tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa tunnin kuluttua maalaamisesta. Pese työvälineet heti maalauksen jälkeen vedellä.

• väri: valkoinen, sävytettävissä vaaleisiin sävyihin
• täyshimmeä (kiiltoryhmä 6)
• riittoisuus: aikaisemmin maalatulle pinnalle 7–10 m²/l, tasoitteelle ja puukuitulevylle 5–8 m²/l, betoni- ja rappauspinnalle 4–7 m²/l
• kuiva-ainepitoisuus n. 32 tilavuusprosenttia
• tiheys n. 1,5 g/ml
• EU VOC -raja-arvo (kat A/g): 30 g/l. Tuotteen VOC: maks. 30 g/l.

PINNAN ESIKÄSITTELY

Puhdista uusi pinta pölystä ja liasta. Pese aikaisemmin maalattu pinta maalarinpesuliuoksella ja huuhdo huolellisesti vedellä. Hio kovat tai kiiltävät pinnat himmeiksi ja poista hiontapöly. Liima- tai kalkkimaalilla maalatuista pinnoista vanha maali pitää poistaa kokonaan. Silota epätasaiset kohdat kohteeseen sopivalla tasoitteella. Hio kuivunut tasoite ja poista hiontapöly.

Pohjamaalaa pinta tarvittaessa sopivalla pohjamaalilla, esimerkiksi teräspinnat ja lautapintojen oksankohdat tartuntapohjamaalilla. Sinkityt pinnat eivät vaadi pohjamaalaamista.

MAALAAMINEN

Sekoita maali huolellisesti ennen käyttöä ja ohenna tarvittaessa vedellä. Levitä maali siveltimellä, telalla tai ruiskulla yhteen tai kahteen kertaan.

Käsittelyolosuhteet
Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana tulee ilman, maalattavan pinnan ja maalin lämpötilan olla yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Tuulettaminen maalin kuivumisen aikana nopeuttaa maalin kuivumista.

Maalipinnan hoito
Maalipinta saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä noin neljässä viikossa. Sitä ennen maalipintaa on käsiteltävä varoen. Trend 3:lla maalattu pinta ei kestä vaurioitumatta kosteaa pyyhintää tai pesuaineita. Käytä likaantuneella pinnalla kuivapuhdistusta.

Muista myös: pintamaali, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, hengityssuojaimet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 13 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 33.0 x 33.0 x 22.0 cm
Pakkauskoko (l) 9
Kiilto Täyshimmeä
Ohenne Vesi
Käyttö Sisälle