TEKNOS

TREND 7 SEINÄMAALI 9L PM3 SÄVYTETTÄVÄ

Tuotenumero: 500962622

EAN: 6414620273937

Trend 7 on himmeä vesiohenteinen sisämaali, joka soveltuu uusien ja aikaisemmin maalattujen seinä- ja kattopintojen maalaukseen. Trend 7 kuivuu nopeasti sekä kestää hyvin kulutusta ja pesua. Voit maalata sillä betoni-, rappaus-, tasoite-,...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Trend 7 on himmeä vesiohenteinen sisämaali, joka soveltuu uusien ja aikaisemmin maalattujen seinä- ja kattopintojen maalaukseen.

Trend 7 kuivuu nopeasti sekä kestää hyvin kulutusta ja pesua. Voit maalata sillä betoni-, rappaus-, tasoite-, tiili- ja rakennuslevypintoja. Ikkunoiden, ovien tai kalusteiden maalaukseen Trend 7 ei sovellu. Maalattu pinta on pölykuiva puolen tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa tunnin kuluttua maalaamisesta. Pese työvälineet heti maalauksen jälkeen vedellä.

• väri: sävytettävissä tummiin sävyihin
• himmeä (kiiltoryhmä 5)
• riittoisuus: aikaisemmin maalatulle pinnalle 7–10 m²/l, tasoitteelle ja puukuitulevylle 5–8 m²/l, betoni- ja rappauspinnalle 4–7 m²/l
• kuiva-ainepitoisuus n. 38 tilavuusprosenttia
• tiheys n. 1,3 g/ml
• EU VOC -raja-arvo (kat A/a): 30 g/l 2010. Tuotteen VOC: maks. 30 g/l.

PINNAN ESIKÄSITTELY

Esikäsittelemällä maalattavat pinnat saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää maalipinnan huoltoväliä.

Puhdista uusi pinta pölystä ja liasta. Pese aikaisemmin maalattu pinta maalarinpesuliuoksella ja huuhdo huolellisesti vedellä. Hio kovat tai kiiltävät pinnat himmeiksi ja poista hiontapöly. Silota epätasaiset kohdat kohteeseen sopivalla tasoitteella. Hio kuivunut tasoite ja poista hiontapöly.

Pohjamaalaa pinta sopivalla pohjamaalilla, esimerkiksi teräspinnat tartuntapohjamaalilla. Sinkityt pinnat eivät vaadi pohjamaalaamista.

MAALAAMINEN

Sekoita maali huolellisesti ennen käyttöä ja ohenna tarvittaessa vedellä. Levitä maali siveltimellä, telalla tai ruiskulla yhteen tai kahteen kertaan.

Käsittelyolosuhteet
Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana tulee ilman, maalattavan pinnan ja maalin lämpötilan olla yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Tuulettaminen maalin kuivumisen aikana nopeuttaa maalin kuivumista.

Maalipinnan hoito
Maalipinta saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä noin neljässä viikossa. Sitä ennen maalipintaa on käsiteltävä varoen. Puhdista maalipinta kevyesti pyyhkimällä. Työvälineenä voit käyttää esimerkiksi kosteaa siivouspyyhettä, pehmeää sientä tms. Karkeaa harjausta ja voimakasta hankausta tulee välttää.

Muista myös: pohjamaali, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, hengityssuojaimet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 11,09 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 33.0 x 33.0 x 22.0 cm
Pakkauskoko (l) 9
Kiilto Himmeä
Ohenne Vesi
Käyttö Sisälle