Zoomaa kuvaa sormilla kosketusnäytöllä

Tuholaisten Neudorff torjunta-aine Spruzit 250ml

NEUDORFF

Tehokas tuote tuhohyönteisten, kuten lehtikirvojen, kilpikirvojen, villakilpikirvojen, kehrääjäpunkkien, jauhiaisten, ripsiäisten ja laulukaskasten torjuntaan. Tehoaa myös toukkiin ja muniin. Ei vahingoita kasveja.

  • luonnonmukainen myrkytön tuote

Tuote ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Katso myymäläsaatavuus ja hinta tästä.

Toimitus
Ei ostettavissa verkosta

  • Tuotenumero: 501577566
  • EAN-koodi: 4005240167724

Tehokas, luonnonmukainen myrkytön tuote tuhohyönteisten, kuten lehtikirvojen, kilpikirvojen, villakilpikirvojen, kehrääjäpunkkien, jauhiaisten, ripsiäisten ja laulukaskasten torjuntaan sekä suojaamaan koristekasveja, hedelmäpuita ja vihanneksia näiden hyönteisten aiheuttamilta tuhoilta. Spruzit tehoaa myös kovakuoriaisiin ja lehtipistiäisiin. Luonnon pyretriinin ja rapsiöljyn yhdiste tehoaa myös toukkiin ja muniin. Käyttökohteet: kaikki sisä- ja ulkokasvit kotona, avomaalla, toimistoissa, kasvihuoneissa ja parvekkeilla. Ei vahingoita kasveja. Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot sekä käyttöohjeet ennen käyttöä.

Pakkaus

Paino
0.4 kg
Nettosisältö
0.25 LTR
Korkeus
19.5 cm
Pituus
4 cm
Leveys
7 cm

Ympäristötiedot

Kasvien suojaus
Kyllä
Lue lisää vastuullisuudesta

Vaaralausekkeet:

EUH410 Noudata käyttöohjeita ihmisen terveydelle ja ympäristölle aiheutuvien vaarojen välttämiseksi. Faroangivelser: EUH401 För att undvika risker för människors hälsa och för miljön, följ bruksanvisningen.