TIKKURILA

TUNTO KARHEA STRUKTUURIPINNOITE 9L RPA VALKOINEN SÄVYTETTÄVÄ

Tuotenumero: 500088038

EAN: 6408070046074

Tunto Karhealla teet elävää, modernin karkeaa kolmiulotteista struktuuripintaa sisäseiniin ja takkoihin. Rouhea rakenne saa valon ja varjon leikkimään pinnassa aivan uudella tavalla. Tunto Karhea -struktuuripinnoite sopii yhdistettäväksi sileään...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Tunto Karhealla teet elävää, modernin karkeaa kolmiulotteista struktuuripintaa sisäseiniin ja takkoihin. Rouhea rakenne saa valon ja varjon leikkimään pinnassa aivan uudella tavalla.

Tunto Karhea -struktuuripinnoite sopii yhdistettäväksi sileään maalipintaan kiehtovaksi kontrastiksi. Pinnoite levitetään teräslastalla tai ruiskuttamalla ja viimeistellään muovihiertimellä. Tunto Karhea soveltuu uusille ja aikaisemmin maalatuille kuivien sisätilojen seinäpinnoille ja myös kattoihin. Pinnoite voidaan sävyttää, mutta valaistus ja tuotteen pintarakenne saavat aikaan lopullisen värivaikutelman. Tunto Karhea kuivuu noin vuorokaudessa, ja työvälineet voi pestä käytön jälkeen vedellä.

• väri: valkoinen, sävytettävissä vaaleisiin sävyihin
• täyshimmeä (kiiltoryhmä 6)
• riittoisuus: 0,5–0,7 m²/l riippuen käsiteltävän pinnan karkeudesta ja huokoisuudesta sekä työstötavasta
• kuiva-ainepitoisuus n. 55 tilavuusprosenttia
• tiheys n. 1,8–1,9 kg/l
• EU VOC -raja-arvo (kat A/l): 200 g/l (2010). Tuotteen VOC: maks. 200 g/l.

PINNAN ESIKÄSITTELY

Huolellinen esikäsittely ja pohjamaalaus tekevät lopputuloksesta kauniimman ja kestävämmän sekä pidentävät maalipinnan huoltoväliä.

Maalaamaton pinta
Puhdista maalaamaton pinta liasta ja pölystä. Tasoita pinta sopivalla tasoitteella ja pohjamaalaa se. Maalaa sitten tulevan pinnoitteen sävyn mukaan 1–2 kertaan sopivalla sisustusmaalilla.

Aikaisemmin maalattu pinta
Pese aikaisemmin maalattu pinta maalipesuaineella ja huuhdo huolellisesti vedellä. Silota tarvittaessa kolot ja syvennykset sopivalla tasoitteella. Maalaa tulevan pinnoitteen sävyn mukaan kertaalleen sopivalla sisustusmaalilla.

PINNOITTAMINEN

Varaa yhtenäistä pintaa varten riittävää määrä Tunto Karheaa yhteen astiaan sekoitettuna värierojen välttämiseksi. Sekoita struktuuripinnoite huolellisesti ennen käyttöä ja levitä teräslastalla pinnoitteen raekoon paksuinen kerros. Hierrä pinta välittömästi muovihiertimellä kevyesti painaen. Jos hierrin ei liiku kevyesti, pinnoitetta on liikaa, ja se poistetaan teräslastalla pinnoitetta myöten vetäen. Työvälineet voi pestä vedellä käytön jälkeen.

Käsittelyolosuhteet
Käsiteltävän pinnan tulee olla kuiva, lämpötilan vähintään +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.

Muista myös: pohjamaali, seinämaali, lastat, hiertimet ja maalarinteipit.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 16,5 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 32.5 x 31.0 x 20.0 cm
Perusmaali RPA
Pakkauskoko (l) 9
Kiilto Täyshimmeä
Ohenne Vesi
Käyttö Sisälle