TIKKURILA

TUNTO KIVI STRUKTUURIPINNOITE 14KG KPA VALKOINEN SÄVYTETTÄVISSÄ

Tuotenumero: 500936407

EAN: 6408070054444

Tunto Kivi on luonnonkiveä sisältävä struktuuripinnoite, joka soveltuu sisäseinien ja esimerkiksi takkojen pinnoitukseen. Tunto Kivessä yhdistyvät luonnollisuus ja aidon kiven arvokas vaikutelma. Tunto Kivi -pinnoitteella saat upeaa kivipintaa...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Tunto Kivi on luonnonkiveä sisältävä struktuuripinnoite, joka soveltuu sisäseinien ja esimerkiksi takkojen pinnoitukseen. Tunto Kivessä yhdistyvät luonnollisuus ja aidon kiven arvokas vaikutelma.

Tunto Kivi -pinnoitteella saat upeaa kivipintaa erilaisiin kohteisiin. Se sopii myös kosteisiin tiloihin mutta ei suoraan vesirasitukseen. Tunto Kivi soveltuu uusille ja aikaisemmin maalatuille betoni-, tiili-, puukuitulevy-, kipsilevy- ja lastulevypinnoille. Pinnoite levitetään seinäpintaan teräslastalla tai ruiskuttamalla. Tunto Kivi kuivuu noin vuorokaudessa, ja työvälineet voi pestä käytön jälkeen vedellä.

• väri: valkoinen, sävytettävissä vaaleisiin sävyihin
• himmeä (kiiltoryhmä 5)
• riittoisuus: 2,5–4,5 kg/m² riippuen työstötavasta
• kuiva-ainepitoisuus n. 75 tilavuusprosenttia
• tiheys n. 1,5–1,7 kg/l
• EU VOC -raja-arvo (kat A/l): 200 g/l (2010). Tuotteen VOC: maks. 200 g/l.

PINNAN ESIKÄSITTELY

Huolellinen esikäsittely ja pohjamaalaus tekevät lopputuloksesta kauniimman ja kestävämmän sekä pidentävät maalipinnan huoltoväliä.

Maalaamaton pinta
Puhdista maalaamaton pinta liasta ja pölystä. Tasoita pinta sopivalla tasoitteella ja pohjamaalaa se sopivalla pohjamaalilla. Maalaa pohjamaalattu pinta kertaalleen sopivalla sisustusmaalilla.

Aikaisemmin maalattu pinta
Pese aikaisemmin maalattu pinta maalipesuaineella ja huuhdo huolellisesti vedellä. Silota tarvittaessa kolot ja syvennykset sopivalla tasoitteella. Maalaa tulevan pinnoitteen sävyn mukaan kertaalleen sopivalla sisustusmaalilla, jos pohjan ja pinnoitteen sävyero on suuri. Kosteat tilat pohjamaalataan pinnoitteen sävyisellä kosteaan tilaan sopivalla pohjamaalilla.

PINNOITTAMINEN

Levitä pinnoitetta teräslastalle tasainen noin 2 mm:n paksuinen kerros kerrallaan noin 1–2 m²:n alueelle. Tasaa kerros teräslastalla tiiviisti ja tasaisesti. Pyri järjestämään työ siten, että työtaukojen ja purkkien rajakohta tulee mahdollisimman huomaamattomaan paikkaan.

Isoilla seinäpinnoilla pinnoite kannattaa levittää kahteen kertaan. Kun ensimmäinen kerros on kuivunut, levitä toinen kerros ohuelti teräslastalle ja hierrä välittömästi muovihiertimellä kevyesti painaen. Jos hierrin ei liiku kevyesti, pinnoitetta on liikaa, ja se poistetaan teräslastalla pinnoitetta myöten vetäen.

Pinnoitteen voi levittää myös ruiskulla. Käytä pientä painetta ja ruiskuta noin metrin etäisyydeltä pyörivin liikkein kohtisuoraan pintaa vasten. Ruiskuta yhtenäiset pinnat yhtäjaksoisesti ja tasaa levitetty kerros teräslastalla.

Työvälineet voi pestä vedellä käytön jälkeen.

Käsittelyolosuhteet
Käsiteltävän pinnan tulee olla kuiva, lämpötilan vähintään +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.

Muista myös: pohjamaali, seinämaali, lastat, hiertimet ja maalarinteipit.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 14 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 31.0 x 31.0 x 37.0 cm
Käyttö Sisälle
Kiilto Himmeä
Ohenne Vesi