JALAS

TURVAJALKINE JALAS 1898 WINTER KING S3 KOKO 44

Tuotenumero: 501039171

EAN: 6408487442063

Jalas 1898 Winter King -turvajalkineet ovat lämminvuorelliset talvisaappaat, joissa on normaalia turvajalkinetta leveämpi lesti ja lämmin vuorillinen varsi. Kengät on valmistettu polyuretaanisesta nahasta ja sen saumat on vahvistettu erittäin...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Hinta 149,00 € / pari 120,16 € / pari

Jalas 1898 Winter King -turvajalkineet ovat lämminvuorelliset talvisaappaat, joissa on normaalia turvajalkinetta leveämpi lesti ja lämmin vuorillinen varsi. Kengät on valmistettu polyuretaanisesta nahasta ja sen saumat on vahvistettu erittäin kestävällä Kevlar-langalla. Talviolosuhteisiin suunnitellut turvakengät suojaavat tehokkaasti jalkaan kohdistuvilta iskuilta ja liukastumiselta.

Jalaksen 1898 Winter King -jalkineet kestävät lyhytaikaisesti jopa 427 asteen ja pitkäaikaisesti 204 asteen kuumuuden. Ne kestävät vahingoittumatta esimerkiksi hitsauskipinät ja hiontaroiskeet. Talvijalkineiden kylmyyden eristävyys on huippuluokkaa, ja lämmin biokeraaminen turkisvuori pitää jalat lämpöisinä kovillakin pakkasilla.

Turvajalkineiden suojausominaisuudet vastaavat EN ISO 20345:2011 suojaluokan S3 vaatimustasoa. Alumiinivarvassuoja suojaa varpaita putoavilta esineiltä ja puristuksilta, sekä komposiittinen naulaanastumissuoja ehkäisee terävien esineiden tunkeutumisen pohjan läpi. Polyuretaanipintainen nahkapäällinen hylkii vettä, ja sen antibakteerinen kuitu estää hajujen muodostumista. Jalkineiden antistaattinen ESD-pohjarakenne purkaa turvallisesti kehoon kerääntyneen staattiseen sähkön sekä suljettu kantaosa suojaa jalan takaosaan kohdistuvilta iskuilta.

Suojaominaisuudet:
• Antistaattinen ESD-pohjarakenne
• Alumiininen varvassuoja. Iskunkestävyys 200 J, puristusvoiman kestävyys 15 000 N
• Komposiittinen naulaanastumissuoja
• Pinnan lämmönkesto jopa 427°C
• Öljyä kestävä ulkopohja
• Vettä hylkivä pintamateriaali
• Kuvioitu, pitävä pohja
• Suljettu kantaosa

Poron XRD -kaksoisiskunvaimennus sekä kestävä, kuvioitu pohja takaavat erinomaisen iskunvaimennuksen ja pidon erilaisissa olosuhteissa.
Verkkokaupastamme ja myymälästä löydät sopivat turvajalkineet useaan eri käyttötarkoitukseen. Tutustu myös muihin suojaustarvikkeisiin ja suoja-asusteisiin!

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 1,55 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 34.0 x 46.3 x 12.5 cm
Tyyppi Turvajalkineet
Koko 44
Vedenpitävä Ei
Väri Musta
Käyttäjäryhmä Unisex