JALAS

TURVAJALKINE JALAS 3018 ZENIT S3 KOKO 41

Tuotenumero: 500726828

EAN: 6408487429774

Jalas Zenit 3018 on erittäin miellyttävä turvajalkine PTC-naulaanastumissuojalla ja alumiinikärjellä. Ulkopohjan RPU-materiaali takaa parhaan mahdollisen iskunvaimennuksen, vakauden ja pidon. Jalaksen Zenit 3018 -turvajalkineen...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Hinta 149,00 € / pari 120,16 € / pari

Jalas Zenit 3018 on erittäin miellyttävä turvajalkine PTC-naulaanastumissuojalla ja alumiinikärjellä. Ulkopohjan RPU-materiaali takaa parhaan mahdollisen iskunvaimennuksen, vakauden ja pidon.

Jalaksen Zenit 3018 -turvajalkineen suojausominaisuudet vastaavat EN ISO 20345:2011 suojaluokan S3 vaatimustasoa. Alumiininen varvassuoja suojaa varpaita putoavilta esineiltä ja puristuksilta, sekä komposiittinen naulaanastumissuoja ehkäisee terävien esineiden tunkeutumisen pohjan läpi. Jalkineen pohja kestää öljyä ja useita kemikaaleja, sekä päällismateriaali hylkii vettä. ESD-rakenne purkaa turvallisesti kehoon kerääntyneen staattiseen sähkön. Suljettu kantaosa suojaa jalan takaosaan kohdistuvilta iskuilta.

Haljasnahkainen päällismateriaali kestää kuumuutta ja on paksuudestaan huolimatta taipuisaa. Polyuretaanipinta kestää hyvin kulutusta ja suojaa sekä kasvi- että eläinperäisiltä rasvoilta ja öljyiltä.

Suojaominaisuudet:
• Vettä hylkivä pinta
• Antistaattinen ja ESD
• Alumiininen varvassuoja. Iskunkestävyys 200 J,
puristusvoiman kestävyys 15 000 N
• Komposiittinen naulaanastumissuoja. Läpäisyvastus 1100 N
• Pohja kestää öljyä ja useita kemikaaleja
• Pitävä, kuvioitu pohja
• Suljettu kantaosa

Kuvioitu, hyvin pitävä RPU-ulkopohja sekä FX2 Supreme -pohjallisen kaksoisiskunvaimennusvyöhykkeet takaavat erinomaisen pidon ja iskunvaimennuksen.

Verkkokaupastamme ja myymälästä löydät sopivat turvajalkineet useaan eri käyttötarkoitukseen. Tutustu myös muihin suojaustarvikkeisiin ja suoja-asusteisiin!

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 1,2 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 34.0 x 19.4 x 12.5 cm
Käyttäjäryhmä Unisex
Koko 41
Vedenpitävä Ei
Väri Musta
Tyyppi Turvajalkineet