JALAS

TURVAJALKINE JALAS 3055 FIFTYFIVE S3 45

Tuotenumero: 500999821

EAN: 6408487440410

Jalas 3055 Fiftyfive -turvajalkine on mukava ja nuorekas varsikenkämallinen turvakenkä haljasnahkapinnalla. Turvakenkä on varustettu PTC-naulaanastumissuojalla sekä alumiinisella varvassuojalla kengän kärjessä. Turvajalkineen hengittävä...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Jalas 3055 Fiftyfive -turvajalkine on mukava ja nuorekas varsikenkämallinen turvakenkä haljasnahkapinnalla. Turvakenkä on varustettu PTC-naulaanastumissuojalla sekä alumiinisella varvassuojalla kengän kärjessä. Turvajalkineen hengittävä pohjallinen ja pohjan iskunvaimennusvyöhykkeet takaavat erinomaisen mukavuuden pitkäaikaisessakin käytössä.

Jalaksen 3055 Fiftyfive -turvajalkineen suojausominaisuudet vastaavat EN ISO 20345:2011 suojaluokan S3 vaatimustasoa. Alumiinivarvassuoja suojaa varpaita putoavilta esineiltä ja puristuksilta, sekä plasmakäsitelty komposiittinen naulaanastumissuoja ehkäisee terävien esineiden tunkeutumisen pohjan läpi. Haljasnahkapäällinen kestää hyvin lämpöä ja hylkii vettä. Jalkineiden ulkopohja on tehty öljyä kestäväksi.

Jalkineiden antistaattinen ESD-pohjarakenne purkaa turvallisesti kehoon kerääntyneen staattiseen sähkön sekä suljettu kantaosa suojaa jalan takaosaan kohdistuvilta iskuilta.

Suojaominaisuudet:
• Antistaattinen, ESD-pohjarakenne
• Alumiininen varvassuoja. Iskunkestävyys 200 J, puristusvoiman kestävyys 15 000 N
• PTC-naulaanastumissuoja
• Öljyä kestävä ulkopohja
• Pohjan lämmönkesto 120 °C
• Vettä hylkivä pinta
• Pitävä, kuvioitu pohja
• Suljettu kantaosa

Jalkineiden kaksinkertaiset Ergothan-iskunvaimennusjärjestelmä sekä hyvin pitävä ulkopohja takaavat erinomaisen iskunvaimennuksen ja pidon erilaisissa olosuhteissa. Pohjan lämmönkesto jopa 120 °C:een asti.

Verkkokaupastamme ja myymälästä löydät sopivat turvajalkineet useaan eri käyttötarkoitukseen. Tutustu myös muihin suojaustarvikkeisiin ja suoja-asusteisiin!

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 1,456 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 34.0 x 32.9 x 12.5 cm
Käyttäjäryhmä Unisex
Koko 45
Vedenpitävä Ei
Väri Musta
Tyyppi Turvajalkineet