JALAS

TURVAJALKINE JALAS 3108 MONZA GRIP S1 P KOKO 43

Tuotenumero: 500853040

EAN: 6408487430831

Jalas 3108 Monza Grip S1 P -turvasandaalit ovat ilmavat ja kevyet turvajalkineet, jotka on varustettu alumiinisella varvassuojalla ja PTC-naulaanastumissuojalla. Turvasandaalit soveltuvat parhaiten työskentelyyn sisätiloissa ja kestävän pohjan ja...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Jalas 3108 Monza Grip S1 P -turvasandaalit ovat ilmavat ja kevyet turvajalkineet, jotka on varustettu alumiinisella varvassuojalla ja PTC-naulaanastumissuojalla. Turvasandaalit soveltuvat parhaiten työskentelyyn sisätiloissa ja kestävän pohjan ja PU-pinnan ansiosta myös erittäin kuumissa ympäristöissä. Pohjan iskunvaimennusvyöhykkeet takaavat erinomaisen mukavuuden pitkäaikaisessakin käytössä.

Jalaksen 3108 Monza Grip -turvakenkien suojausominaisuudet vastaavat EN ISO 20345:2011 S1P- suojaluokan vaatimustasoa. Alumiinivarvassuoja suojaa varpaita putoavilta esineiltä ja puristuksilta, sekä plasmakäsitelty komposiittinen naulaanastumissuoja ehkäisee terävien esineiden tunkeutumisen pohjan läpi. Jalkineiden ulkopohja kestää erittäin kuumia lämpötiloja ja suojaa öljyltä.

Jalkineiden antistaattinen ESD-pohjarakenne purkaa turvallisesti kehoon kerääntyneen staattiseen sähkön sekä suljettu kantaosa suojaa jalan takaosaan kohdistuvilta iskuilta.

Suojaominaisuudet:
• Antistaattinen, ESD-pohjarakenne
• Varvassuoja. Iskunkestävyys 200 J, puristusvoiman kestävyys 15 000 N
• PTC-naulaanastumissuoja
• Öljyä kestävä ulkopohja
• Pohjan kuumuudenkesto 300°c
• Pitävä kumipohja
• Suljettu kantaosa

Verkkokaupastamme ja myymälästä löydät sopivat turvajalkineet useaan eri käyttötarkoitukseen. Tutustu myös muihin suojaustarvikkeisiin ja suoja-asusteisiin!

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 1,2 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 34.0 x 19.4 x 12.5 cm
Koko 43
Tyyppi Turvajalkineet
Käyttäjäryhmä Unisex
Vedenpitävä Ei
Väri Musta

Katso myös