JALAS

TURVAJALKINE JALAS 3118 LIGHT GRIP S3 KOKO 40

Tuotenumero: 500853101

EAN: 6408487431388

Jalas 3118 Light grip S3 on nuorekas ja kestävä lenkkarimallinen turvajalkine, joka on varustettu PTC-naulaanastumissuojalla sekä alumiinisella varvassuojalla kengän kärjessä. Turvakenkien vettä hylkivä pinta ja pohjan iskunvaimennusvyöhykkeet...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Hinta 119,00 € / pari 95,97 € / pari

Jalas 3118 Light grip S3 on nuorekas ja kestävä lenkkarimallinen turvajalkine, joka on varustettu PTC-naulaanastumissuojalla sekä alumiinisella varvassuojalla kengän kärjessä. Turvakenkien vettä hylkivä pinta ja pohjan iskunvaimennusvyöhykkeet takaavat erinomaisen mukavuuden erilaisissa käyttöolosuhteissa.

Jalaksen 3118 Light grip -turvajalkineen suojausominaisuudet vastaavat EN ISO 20345:2011 suojaluokan S3 vaatimustasoa. Alumiinivarvassuoja suojaa varpaita putoavilta esineiltä ja puristuksilta, sekä plasmakäsitelty komposiittinen naulaanastumissuoja ehkäisee terävien esineiden tunkeutumisen pohjan läpi. Haljasnahkapäällinen kestää hyvin lämpöä ja hylkii vettä. Jalkineiden ulkopohja on tehty öljyä ja jopa 300 asteen lämpötilaa kestäväksi.

Jalkineiden antistaattinen ESD-pohjarakenne purkaa turvallisesti kehoon kerääntyneen staattiseen sähkön sekä suljettu kantaosa suojaa jalan takaosaan kohdistuvilta iskuilta.

Suojaominaisuudet:
• Antistaattinen ja ESD
• Varvassuoja. Iskunkestävyys 200 J, puristusvoiman kestävyys 15 000 N
• PTC-naulaanastumissuoja
• Öljyä kestävä ulkopohja
• Ulkopohjan lämmönkesto 300 °C
• Vettä hylkivä pinta
• Pitävä, kuvioitu pohja
• Suljettu kantaosa

Jalkineiden kaksinkertaiset Poron XRD -iskunvaimennusvyöhykkeet sekä hyvin pitävä, kuvioitu RPU-pohja takaavat erinomaisen iskunvaimennuksen ja pidon erilaisissa olosuhteissa. Pohjan lämmönkesto jopa 300 °C:een asti.

Verkkokaupastamme ja myymälästä löydät sopivat turvajalkineet useaan eri käyttötarkoitukseen. Tutustu myös muihin suojaustarvikkeisiin ja suoja-asusteisiin!

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 1,2 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 34.0 x 19.4 x 12.5 cm
Koko 40
Tyyppi Turvajalkineet
Käyttäjäryhmä Unisex
Vedenpitävä Ei
Väri Musta