JALAS

TURVAJALKINE JALAS 3358S EASY GRIP KOKO 45

Tuotenumero: 500972871

EAN: 6408487437922

Jalas 3358S Easy Grip on rakennustöihin soveltuva turvajalkine S3-luokan suojauksella ja kätevällä tarrakiinnityksellä. Turvakengän päällinen ja pohja kestävät hyvin kuumuutta. Pintamateriaali hylkii vettä. Jalkineen ompeleet ovat erittäin vahvaa...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Jalas 3358S Easy Grip on rakennustöihin soveltuva turvajalkine S3-luokan suojauksella ja kätevällä tarrakiinnityksellä. Turvakengän päällinen ja pohja kestävät hyvin kuumuutta. Pintamateriaali hylkii vettä. Jalkineen ompeleet ovat erittäin vahvaa Kevlar-lankaa.

Jalaksen 3358S Easy Grip -turvajalkineen suojausominaisuudet vastaavat EN ISO 20345:2011 suojaluokan S3 vaatimustasoa. Alumiinivarvassuoja suojaa varpaita putoavilta esineiltä ja puristuksilta, sekä teräksinen naulaanastumissuoja ehkäisee terävien esineiden tunkeutumisen pohjan läpi. Jalkineen pohja kestää öljyä ja useita kemikaaleja, sekä päällismateriaali hylkii vettä. Jalkineen ESD-rakenne purkaa turvallisesti kehoon kerääntyneen staattiseen sähkön. Suljettu kantaosa suojaa jalan takaosaan kohdistuvilta iskuilta. Jalkineessa on kuumuutta kestävä päällinen sekä pohja.

Päällismateriaali on hyvin kuumuutta ja kulutusta kestävää haljasnahkaa. Polyuretaanipinta suojaa kasvi- ja eläinperäisiltä rasvoilta ja öljyiltä.

Suojaominaisuudet:
• Vettä hylkivä pinta
• Antistaattinen ja ESD
• Alumiininen varvassuoja. Iskunkestävyys 200 J,
puristusvoiman kestävyys 15 000 N
• Teräksinen naulaanastumissuoja. Läpäisyvastus 1100 N
• Pohjan kuumuudenkesto jopa 300 °C
• Kuumuutta kestävä päällinen
• Pohja kestää öljyä ja useita kemikaaleja
• Pitävä, kuvioitu pohja
• Suljettu kantaosa

Kuvioitu pohja sekä kaksoisvaimennettu FX2 PRO -pohjallinen takaavat erinomaisen pidon ja iskunvaimennuksen kaikissa ympäristöissä.

Verkkokaupastamme ja myymälästä löydät sopivat turvajalkineet useaan eri käyttötarkoitukseen. Tutustu myös muihin suojaustarvikkeisiin ja suoja-asusteisiin!

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 1,1 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 34.0 x 19.4 x 12.5 cm
Käyttäjäryhmä Unisex
Koko 45
Vedenpitävä Ei
Väri Musta
Tyyppi Turvajalkineet