JALAS

TURVAJALKINE JALAS 9508 EXALTER S3 41

Tuotenumero: 501150111

EAN: 6408487444593

Jalas 9508 Exalter S3 on kevyt ja ergonomisesti muotoiltu turvajalkine, joka on varustettu jopa 300-asteista kuumuutta kestävällä pohjalla ja komposiittisella naulaanastumissuojalla. Jalas-jalkineen hengittävä mikrokuitupäällismateriaali ja...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Jalas 9508 Exalter S3 on kevyt ja ergonomisesti muotoiltu turvajalkine, joka on varustettu jopa 300-asteista kuumuutta kestävällä pohjalla ja komposiittisella naulaanastumissuojalla. Jalas-jalkineen hengittävä mikrokuitupäällismateriaali ja Ergothan-iskunvaimennusjärjestelmä takaavat erinomaisen käyttömukavuuden kaikissa olosuhteissa. Kengän päällismateriaali on hyvin kestävää ja nopeasti kuivuvaa mikrokuitua.

Jalaksen 9508 Exalter S3 -turvajalkineen suojausominaisuudet vastaavat EN ISO 20345:2011 suojaluokan S3 vaatimustasoa. Alumiinivarvassuoja suojaa varpaita putoavilta esineiltä ja puristuksilta, sekä komposiittinen naulaanastumissuoja ehkäisee terävien esineiden tunkeutumisen pohjan läpi. Mikrokuitupäällinen hylkii vettä sekä ehkäisee hajujen muodostumista. Jalkineiden ulkopohja on tehty öljyä kestäväksi.

Jalkineiden antistaattinen ESD-pohjarakenne purkaa turvallisesti kehoon kerääntyneen staattiseen sähkön sekä suljettu kantaosa suojaa jalan takaosaan kohdistuvilta iskuilta.

Suojaominaisuudet:
• Antistaattinen ESD-pohjarakenne
• Varvassuoja. Iskunkestävyys 200 J, puristusvoiman kestävyys 15 000 N
• Naulaanastumissuoja.
• Pohjan lämmönkesto 300°C
• Öljyä kestävä ulkopohja
• Vettä hylkivä pinta
• Pitävä, kuvioitu pohja
• Suljettu kantaosa

Jalkineiden kaksinkertaiset iskunvaimennusvyöhykkeet sekä kuvioitu pohja takaavat erinomaisen iskunvaimennuksen ja pidon erilaisissa olosuhteissa. Pohjan lämmönkesto jopa 300 °C:een asti.

Verkkokaupastamme ja myymälästä löydät sopivat turvajalkineet useaan eri käyttötarkoitukseen. Tutustu myös muihin suojaustarvikkeisiin ja suoja-asusteisiin!

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 1,22 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 33.0 x 18.1 x 12.0 cm
Koko 41
Käyttäjäryhmä Unisex
Vedenpitävä Ei
Väri Monivärinen
Tyyppi Turvajalkineet