SIEVI

TURVAJALKINE SIEVI PLANAR 3 S3 42

Tuotenumero: 501119359

EAN: 6438157104939

Sievi Planar 3 S3 -turvajalkineet ovat nuorekkaat, Converse-tyyppiset turvakengät, joissa on nilkkaa suojaava Memory foam -suoja sekä rasitusta ehkäisevä FlexStep®-joustopohja. Laadukkaiden, pitkävartisten turvakenkien tilava lesti ja kosteutta...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Sievi Planar 3 S3 -turvajalkineet ovat nuorekkaat, Converse-tyyppiset turvakengät, joissa on nilkkaa suojaava Memory foam -suoja sekä rasitusta ehkäisevä FlexStep®-joustopohja. Laadukkaiden, pitkävartisten turvakenkien tilava lesti ja kosteutta siirtävä 3D-dry-vuori takaavat erinomaisen käyttömukavuuden kaikissa työolosuhteissa.

Sievin Planar 3 S3 -turvakenkien suojausominaisuudet vastaavat EN ISO 20345:2011 suojaluokan S3 vaatimustasoa. Teräksinen varvassuoja suojaa varpaita putoavilta esineiltä ja puristuksilta, sekä teräksinen naulaanastumissuoja ehkäisee terävien esineiden tunkeutumisen pohjan läpi. Jalkineiden pohja kestää öljyä ja useita kemikaaleja, sekä päällismateriaali on vettä hylkivää. Jalkineiden ESD-rakenne purkaa turvallisesti kehoon kerääntyneen staattiseen sähkön. Suljettu kantaosa suojaa jalan takaosaan kohdistuvilta iskuilta.

Suojaominaisuudet:
• Antistaattinen ja ESD
• Varvassuoja. Iskunkestävyys 200 J, puristusvoiman kestävyys 15 000 N
• Teräksinen naulaanastumissuoja. Läpäisyvastus 1100 N
• Pohja kestää öljyä ja useita kemikaaleja
• Vettä hylkivä pinta
• Kuvioitu pohja
• Suljettu kantaosa

Erittäin kestävä DUAL Comfort -pohjallinen sekä joustava FlexStep®-pohjamateriaali takaavat erinomaisen iskunvaimennuksen säästä tai lämpötilasta riippumatta, mikä auttaa ehkäisemään jalka- ja selkäsärkyjä ja siten parantaa työtehoa. Lämmönkesto jopa 120 °C:een asti.

Verkkokaupastamme ja myymälästä löydät sopivat turvajalkineet useaan eri käyttötarkoitukseen. Tutustu myös muihin suojaustarvikkeisiin ja suoja-asusteisiin!

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 1,1 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 33.0 x 33.0 x 12.5 cm
Koko 42
Tyyppi Turvajalkineet
Käyttäjäryhmä Unisex
Vedenpitävä Ei
Väri Monivärinen