SIEVI

TURVAJALKINE SIEVI ROLLER HIGH XL S3 KOKO 45

Tuotenumero: 500984878

EAN: 6438157079480

Sievi Roller High XL+ S3 -turvajalkineet ovat vaihteleviin olosuhteisiin suunnitellut korkeakantaiset turvakengät, joissa on mukava nilkkaa tukeva rakenne sekä Boa®-pikakiinnitysmekanismi. Laadukkaiden ja tyylikkäiden turvakenkien normaalia...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Hinta 169,00 € / pari 136,29 € / pari

Sievi Roller High XL+ S3 -turvajalkineet ovat vaihteleviin olosuhteisiin suunnitellut korkeakantaiset turvakengät, joissa on mukava nilkkaa tukeva rakenne sekä Boa®-pikakiinnitysmekanismi. Laadukkaiden ja tyylikkäiden turvakenkien normaalia tilavampi lesti ja kosteutta siirtävä 3D-dry-vuori takaavat erinomaisen käyttömukavuuden kaikissa käyttöolosuhteista.

Sievin Roller High XL+ S3 -turvakenkien suojausominaisuudet vastaavat EN ISO 20345:2011 suojaluokan S3 vaatimustasoa. Varvassuoja suojaa varpaita putoavilta esineiltä ja puristuksilta, sekä teräksinen naulaanastumissuoja ehkäisee terävien esineiden tunkeutumisen pohjan läpi. Jalkineiden pohja kestää öljyä ja useita kemikaaleja, sekä päällismateriaali on vettä hylkivää. Ulkoinen kärkikuppi suojaa päällistä mekaaniselta kulutukselta. Jalkineiden ESD-rakenne purkaa turvallisesti kehoon kerääntyneen staattiseen sähkön. Suljettu kantaosa suojaa jalan takaosaan kohdistuvilta iskuilta.

Jalkineen nilkkaosa on suojattu viskoelastisella Memory Foam -vaahdolla, joka myötäilee käyttäjän jalkaa antaen yksilöllistä tukea ja pehmeyttä. Tiivisrakenteinen Memory Foam ehkäisee nilkkavammoja tukemalla käyttäjän jalkaa ja vaimentamalla ulkopuolisia nilkkaan kohdistuvia iskuja.

Suojaominaisuudet:
• Antistaattinen ja ESD
• Komposiitista valmistettu varvassuoja. Iskunkestävyys 200 J, puristusvoiman kestävyys 15 000 N
• Teräksinen naulaanastumissuoja. Läpäisyvastus 1100 N
• Pohja kestää öljyä ja useita kemikaaleja
• Memory Foam -nilkkasuoja
• Vettä hylkivä nahka
• Kuvioitu pohja
• Suljettu kantaosa

Erittäin kestävä DUAL Comfort -pohjallinen sekä polyuretaaninen FlexStep®-pohja takaavat erinomaisen iskunvaimennuksen ja kulutuksenkestävyyden, mikä auttaa ehkäisemään jalka- ja selkäsärkyjä ja siten parantaa työtehoa. Pohjan lämmönkesto jopa 120 °C:een asti.

Verkkokaupastamme ja myymälästä löydät sopivat turvajalkineet useaan eri käyttötarkoitukseen. Tutustu myös muihin suojaustarvikkeisiin ja suoja-asusteisiin!

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 1 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 33.0 x 19.3 x 12.0 cm
Koko 45
Tyyppi Turvajalkineet
Väri Musta
Käyttäjäryhmä Unisex
Vedenpitävä Ei