SIEVI

TURVAJALKINE SIEVI VIPER 3 S3 44-52171-303-92M KOKO 45

Tuotenumero: 501421279

EAN: 6438157116109

Sievi Viper 3+ S3 -turvajalkineet ovat kevyet ja kestävät turvakengät, joissa on varustettu alumiinisella varvassuojalla, teräksisellä naulaanastumissuojalla sekä staattisen sähkön poistavalla rakenteella. Sievi-jalkineiden päällinen on...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Sievi Viper 3+ S3 -turvajalkineet ovat kevyet ja kestävät turvakengät, joissa on varustettu alumiinisella varvassuojalla, teräksisellä naulaanastumissuojalla sekä staattisen sähkön poistavalla rakenteella. Sievi-jalkineiden päällinen on hengittävää ja vettä hylkivää mikrokuitua. Turvakenkien pidon ja keveyden maksimoi polyuretaanipohja, jonka FlexStep®-materiaali takaa erinomaisen iskunvaimennuksen.

Sievin Viper 3+ S3 -turvakenkien suojausominaisuudet vastaavat EN ISO 20345:2011 suojaluokan S3 vaatimustasoa. Kevyt, alumiininen varvassuoja suojaa varpaita putoavilta esineiltä ja puristuksilta, sekä teräksinen naulaanastumissuoja ehkäisee terävien esineiden tunkeutumisen pohjan läpi. Jalkineiden pohja kestää öljyä ja useita kemikaaleja. Suljettu kantaosa suojaa jalan takaosaan kohdistuvilta iskuilta.

Suojaominaisuudet:
• Antistaattinen ja ESD
• Alumiininen varvassuoja. Iskunkestävyys 200 J, puristusvoiman kestävyys 15 000 N
• Teräksinen naulaanastumissuoja. Läpäisyvastus 1100 N
• Pohja kestää öljyä ja useita kemikaaleja
• Vettä hylkivä pinta
• Kuvioitu pohja
• Suljettu kantaosa

Kuvioitu polyuretaaninen FlexStep®-pohja takaa erinomaisen iskunvaimennuksen ja hyvän pidon myös liukkaalla. Lämmönkesto jopa 120 °C:een asti.

Verkkokaupastamme ja myymälästä löydät sopivat turvajalkineet useaan eri käyttötarkoitukseen. Tutustu myös muihin suojaustarvikkeisiin ja suoja-asusteisiin!

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 1,2 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 205.0 x 335.0 x 125.0 cm
Tyyppi Turvajalkineet
Koko 45
Vedenpitävä Ei
Väri Musta
Käyttäjäryhmä Unisex