SIEVI

TURVAJALKINE SIEVI VIPER ROLLER+S3 43-52125-313-92M KOKO 43

Tuotenumero: 501519591

EAN: 6438157133885

Sievi Viper Roller+ S3 -turvajalkineet ovat sporttiset turvakengät komposiittivarvassuojalla ja teräksisellä naulaanastumissuojalla. Sievin Viper Roller turvajalkineissa on kätevä, pikaisesti kiinnittyvä Boa®-kiinnitysmekanismi. Hengittävä...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Hinta 149,00 € / pari 120,16 € / pari

Sievi Viper Roller+ S3 -turvajalkineet ovat sporttiset turvakengät komposiittivarvassuojalla ja teräksisellä naulaanastumissuojalla. Sievin Viper Roller turvajalkineissa on kätevä, pikaisesti kiinnittyvä Boa®-kiinnitysmekanismi. Hengittävä mikrokuitupäällismateriaali ja kosteutta siirtävä 3D-dry-vuori takaavat erinomaisen käyttömukavuuden olosuhteista riippumatta.

Sievin Viper Roller+ S3 -turvakenkien suojausominaisuudet vastaavat EN ISO 20345:2011 suojaluokan S3 vaatimustasoa. Komposiittivarvassuoja suojaa varpaita putoavilta esineiltä ja puristuksilta, sekä teräksinen naulaanastumissuoja ehkäisee terävien esineiden tunkeutumisen pohjan läpi. Jalkineiden pohja kestää öljyä ja useita kemikaaleja, ja päällismateriaali on vettä hylkivää. Jalkineiden ESD-rakenne purkaa turvallisesti kehoon kerääntyneen staattiseen sähkön. Suljettu kantaosa suojaa jalan takaosaan kohdistuvilta iskuilta.

Suojaominaisuudet:
• Antistaattinen ja ESD
• Varvassuoja. Iskunkestävyys 200 J, puristusvoiman kestävyys 15 000 N
• Teräksinen naulaanastumissuoja. Läpäisyvastus 1100 N
• Pohja kestää öljyä ja useita kemikaaleja
• Vettä hylkivä pinta
• Kuvioitu pohja.
• Suljettu kantaosa

Erittäin kestävä DUAL Comfort -pohjallinen sekä kaksikerroksinen PU/TPU FlexStep®-pohja takaavat erinomaisen iskunvaimennuksen ja kulutuksenkestävyyden, mikä auttaa ehkäisemään jalka- ja selkäsärkyjä ja siten parantaa työtehoa. Jalkineen päällismateriaali on hengittävää ja nopeasti kuivuvaa mikrokuitua. Pohjan lämmönkesto jopa 120 °C:een asti.

Verkkokaupastamme ja myymälästä löydät sopivat turvajalkineet useaan eri käyttötarkoitukseen. Tutustu myös muihin suojaustarvikkeisiin ja suoja-asusteisiin!

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 1,2 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 20.5 x 33.5 x 12.5 cm
Koko 43
Tyyppi Turvajalkineet
Väri Musta
Käyttäjäryhmä Unisex
Vedenpitävä Ei