SIEVI

TURVAJALKINE SOLID XL+ S3 43

Tuotenumero: 501119440

EAN: 6438157099877

Sievi Solid XL+ S3 -turvajalkineet ovat talviolosuhteisiin suunnitellut korkeakantaiset turvakengät, joissa on mukava nilkkaa tukeva rakenne sekä perinteistä kestävämpi, käännetty vetoketjukiinnitys. Laadukkaiden ja tyylikkäiden jalkineiden...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Sievi Solid XL+ S3 -turvajalkineet ovat talviolosuhteisiin suunnitellut korkeakantaiset turvakengät, joissa on mukava nilkkaa tukeva rakenne sekä perinteistä kestävämpi, käännetty vetoketjukiinnitys. Laadukkaiden ja tyylikkäiden jalkineiden normaalia tilavampi lesti ja lämmin vuori takaavat erinomaisen käyttömukavuuden kylmissäkin olosuhteissa.

Sievin Solid XL -turvakenkien suojausominaisuudet vastaavat EN ISO 20345:2011 suojaluokan S3 vaatimustasoa. Varvassuoja suojaa varpaita putoavilta esineiltä ja puristuksilta, sekä teräksinen naulaanastumissuoja ehkäisee terävien esineiden tunkeutumisen pohjan läpi. Jalkineiden pohja kestää öljyä ja useita kemikaaleja ja päällismateriaali on vettä hylkivää. Jalkineiden ESD-rakenne purkaa turvallisesti kehoon kerääntyneen staattiseen sähkön. Suljettu kantaosa suojaa jalan takaosaan kohdistuvilta iskuilta.

Lämpimän vuorin ja ALU-pohjallisten ansiosta jalkineet sopivat erinomaisesti kylmiin olosuhteisiin. Vuorin materiaali on keinoturkista. Sievin ALU-pohjallisessa on lämpöä eristävä alumiinikerros.

Suojaominaisuudet:
• Antistaattinen ja ESD
• Teräksinen varvassuoja. Iskunkestävyys 200 J,
puristusvoiman kestävyys 15 000 N
• Teräksinen naulaanastumissuoja. Läpäisyvastus 1100 N
• Pohja kestää öljyä ja useita kemikaaleja
• Vettä hylkivä nahka
• Kuvioitu pohja
• Suljettu kantaosa

Kuvioitu polyuretaaninen FlexStep®-pohja takaa erinomaisen iskunvaimennuksen ja hyvän pidon myös liukkaalla. Lämmönkesto jopa 120 °C:een asti.

Verkkokaupastamme ja myymälästä löydät sopivat turvajalkineet useaan eri käyttötarkoitukseen. Tutustu myös muihin suojaustarvikkeisiin ja suoja-asusteisiin!

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 1,3 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 33.0 x 33.0 x 12.5 cm
Tyyppi Turvajalkineet
Koko 43
Vedenpitävä Ei
Väri Musta
Käyttäjäryhmä Miehet