BLÅKLÄDER

TURVAKENGÄT BLÅKLÄDER 231000019900 LEVEÄ LESTI MUSTA W43

Tuotenumero: 500919996

EAN: 7330509335789

Blåkläder 2310 -turvajalkineet ovat tyylikkäät, klassiset kestävät nahkasta tehdyt turvakengät. Teräksiset naulaanastumis- ja varvassuojat suojelevat jalkaa kengän kärkiosaan tai pohjaan osuvilta iskuilta. Kengän pinta hylkii vettä ja pohja...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Hinta 122,00 € / pari 98,39 € / pari

Blåkläder 2310 -turvajalkineet ovat tyylikkäät, klassiset kestävät nahkasta tehdyt turvakengät. Teräksiset naulaanastumis- ja varvassuojat suojelevat jalkaa kengän kärkiosaan tai pohjaan osuvilta iskuilta. Kengän pinta hylkii vettä ja pohja suojaa kemikaaleilta tai öljyiltä. Kengissä on normaalia leveämpi lesti.

Blåkläderin leveälestisten 2310 -turvakenkien suojausominaisuudet vastaavat EN ISO 20345:2011 suojaluokan S3 vaatimustasoa. Alumiininen varvassuoja suojaa varpaita putoavilta esineiltä ja puristuksilta, sekä tekstiilinen naulaanastumissuoja ehkäisee terävien esineiden tunkeutumisen pohjan läpi. Jalkineiden polyuretaanipohja kestää rasvoja, öljyä ja useita kemikaaleja. Jalkineiden ESD-rakenne purkaa turvallisesti kehoon kerääntyneen staattiseen sähkön. Mikrokuituvahvikkeelta vahvistettu kantaosa suojaa jalan takaosaan kohdistuvilta iskuilta. Nupukkinahkainen pinta hylkii vettä ja öljyjä.

Suojaominaisuudet:
• Antistaattinen ja ESD
• Alumiininen varvassuoja. Iskunkestävyys 200 J,
puristusvoiman kestävyys 15 000 N
• Tekstiilinen naulaanastumissuoja. Läpäisyvastus 1100 N
• TPU-Pohja kestää öljyä ja useita kemikaaleja
• Nahkapinta suojaa rasvoilta ja öljyiltä
• Pitävä, kuvioitu kumipohja
• Vahvistettu kantaosa

Kuvioitu, kovaa kulutusta kestävä termoplastinen polyuretaanipohja sekä PU-pohjallinen takaavat hyvän pidon ja mukavuuden kaikissa työympäristöissä.

Verkkokaupastamme ja myymälästä löydät sopivat turvajalkineet useaan eri käyttötarkoitukseen. Tutustu myös muihin suojaustarvikkeisiin ja suoja-asusteisiin!

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 1,3 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 35.0 x 22.0 x 13.0 cm
Käyttäjäryhmä Unisex
Koko 43
Vedenpitävä Ei
Väri Musta
Tyyppi Turvajalkineet