DUNLOP

TURVASAAPPAAT DUNLOP PUROFORT+ 762933 S5 KOKO 42

Tuotenumero: 501040393

EAN: 8713197038658

Dunlop Durofort+ 762933 -turvasaappaat ovat varvassuojalla ja naulaan astumissuojalla varustetut turvajalkineet erityisesti rakennustöihin tai maatalouden työtehtäviin. Purofortin hyvin eristävät turvasaappaat pitävät jalat lämpöisinä, sekä...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Dunlop Durofort+ 762933 -turvasaappaat ovat varvassuojalla ja naulaan astumissuojalla varustetut turvajalkineet erityisesti rakennustöihin tai maatalouden työtehtäviin. Purofortin hyvin eristävät turvasaappaat pitävät jalat lämpöisinä, sekä tuntuvat kevyiltä ja mukavilta jalassa pitkän aikaa. Turvasaappaiden suojaluokitus on S5 CI SRC.

Dunlop Durofort+ 726933 -turvasaappaat tarjoavat käyttäjälleen mukavuutta ja turvallisuutta pitkäksi aikaa. Kenkien Purofort-materiaali eristää erinomaisesti kylmää. Materiaali kestää käytössä jopa kaksi kertaa pidempään, sekä on 35 % kevyempää kuin kumi tai PVC. Lämpimät ja kevyet, innovatiivisella vuorimateriaalilla varustetut saappaat tarjoavat erinomaista mukavuutta, ja pitävät jalan kuivana kaikissa olosuhteissa. Kenkien rakenne tukee niin nilkkaa, polvia kuin selkää fyysisen työn aiheuttamalta rasitukselta.

Dunlopin Durofort 762933 -turvakenkien suojausominaisuudet vastaavat EN ISO 20345:2011 suojaluokan S5 vaatimustasoa. Teräksinen varvassuoja suojaa varpaita putoavilta esineiltä ja puristuksilta, teräksinen naulaanastumissuoja ehkäisee terävien esineiden tunkeutumisen pohjan läpi, sekä kengän pinta suojaa iskuilta ja viilloilta. Jalkineiden pohja sekä pinta kestävät kosteutta, öljyä, rasvoja, useita kemikaaleja sekä maatalouden lannoitteita. Jalkineiden ESD-rakenne purkaa turvallisesti kehoon kerääntyneen staattiseen sähkön. Suljettu kantaosa suojaa jalan takaosaan kohdistuvilta iskuilta. Pitävä ulkopinta suojaa liukastumisilta. Antibakteerinen käsittely suojaa jalkaa taudeilta ja bakteereilta, jotka saattavat levitä eläimistä tai ympäristöstä.

Suojaominaisuudet:
• Vedenpitävä pohja sekä pinta
• Erinomainen lämmön eristävyys -20°:een asti
• Antistaattinen ja ESD
• Teräksinen varvassuoja
• Teräksinen naulaanastumissuoja
• Antibakteerinen käsittely
• Suojaa lannoitteilta, kemikaaleilta, hapoilta
sekä kasvi- ja eläinperäisiltä öljyiltä ja rasvoilta
• Pitävä, kuvioitu pohja
• Suljettu kantaosa

Kuvioitu ulkopohja sekä taipuisa rakenne takaavat erinomaisen pidon ja liikkuvuuden myös liukkaissa ja kylmissä olosuhteissa.

Verkkokaupastamme ja myymälästä löydät sopivat turvajalkineet useaan eri käyttötarkoitukseen. Tutustu myös muihin suojaustarvikkeisiin ja suoja-asusteisiin!

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 2 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 46.3 x 34.0 x 12.5 cm
Käyttäjäryhmä Unisex
Koko 42
Vedenpitävä Kyllä
Väri Musta
Tyyppi Turvajalkineet