JALAS

TYÖJALKINE JALAS 1822 BOOTS O2 KOKO 41

Tuotenumero: 501148041

EAN: 6408487445064

Jalas 1822 Boots O2 -työjalkineet ovat ominaiset työkengät talvisiin ja vaativiin ympäristöihin. Kenkien pohjissa on erinomainen pito ja tuntuvat mukavilta jaloissa. PU-pintamateriaali on hyvin kulutusta kestävää, ja se suojaa hyvin kylmissä sekä...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Jalas 1822 Boots O2 -työjalkineet ovat ominaiset työkengät talvisiin ja vaativiin ympäristöihin. Kenkien pohjissa on erinomainen pito ja tuntuvat mukavilta jaloissa. PU-pintamateriaali on hyvin kulutusta kestävää, ja se suojaa hyvin kylmissä sekä kuumissa ympäristöissä. Heijastimet kengän sivuissa lisäävät näkyvyyttä pimeällä.

Jalaksen 1822 Boots -turvakenkien suojausominaisuudet vastaavat EN ISO 20347:2012 suojaluokan O2 vaatimustasoa. Polyuretaanipintainen nahkapäällinen on kestävä ja hylkii vettä. Jalkineiden antistaattinen ESD-pohjarakenne purkaa turvallisesti kehoon kerääntyneen staattiseen sähkön sekä suljettu kantaosa suojaa jalan takaosaan kohdistuvilta iskuilta. Pitävä kumipohja suojaa liukastumiselta ja polyesteriturkisvuori pitää jalan lämpöiseltä kylmissäkin olosuhteissa.

Suojaominaisuudet:
• Lämmin polyesteriturkisvuori
• Antistaattinen ja ESD
• Alumiininen varvassuoja. Iskunkestävyys 200 J, puristusvoiman kestävyys 15 000 N
• Komposiittinen naulaanastumissuoja
• Pohjan lämmönkesto 300°
• Öljyä ja kemikaaleja kestävä ulkopohja
• Vettä hylkivä ja kestävä PU-pintamateriaali
• Kuvioitu, pitävä kumipohja
• Suljettu kantaosa

Ergothan-iskunvaimennus sekä kestävä, kuvioitu kumipohja takaavat erinomaisen iskunvaimennuksen ja pidon kaikissa olosuhteissa. Pohjan lämmönkesto jopa 300 °C:een asti.

Verkkokaupastamme ja myymälästä löydät sopivat turvajalkineet useaan eri käyttötarkoitukseen. Tutustu myös muihin suojaustarvikkeisiin ja suoja-asusteisiin!

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 1,6 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 33.0 x 45.0 x 12.0 cm
Koko 41
Käyttäjäryhmä Unisex
Tyyppi Muut jalkineet
Vedenpitävä Ei
Väri Musta