SIEVI

TYÖKENKÄ SIEVI BOOT WINTER XL KOKO 44

Tuotenumero: 500900449

EAN: 6438157005670

Sievi Boot Winter XL -talvisaappaat ovat pakkassäähän ominaiset, puolivartiset työkengät. Laadukkaiden ja tyylikkäiden jalkineiden normaalia tilavampi lesti ja lämmin vuori takaavat erinomaisen käyttömukavuuden kylmissäkin olosuhteissa. Sievin...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Sievi Boot Winter XL -talvisaappaat ovat pakkassäähän ominaiset, puolivartiset työkengät. Laadukkaiden ja tyylikkäiden jalkineiden normaalia tilavampi lesti ja lämmin vuori takaavat erinomaisen käyttömukavuuden kylmissäkin olosuhteissa.

Sievin Boot Winter XL -työkenkien suojausominaisuudet vastaavat EN ISO 20347:2012 suojaluokituksen O2 vaatimustasoa. Jalkineiden pohja kestää öljyä ja useita kemikaaleja ja päällismateriaali on vettä hylkivää. Jalkineiden antistaattinen rakenne purkaa turvallisesti kehoon kerääntyneen staattiseen sähkön. Jalkineiden kuvioitu pohja tuo lisää pitoa liukkailla alustoilla.

Lämpimän vuorin ja ALU-pohjallisten ansiosta jalkineet sopivat erinomaisesti kylmiin olosuhteisiin. Vuorin materiaali on keinoturkista. Sievin ALU-pohjallisessa on lämpöä eristävä alumiinikerros.

Suojaominaisuudet:
• Pohja kestää öljyä ja useita kemikaaleja
• Antistaattinen rakenne
• Antistaattinen
• Vettä hylkivä nahka
• Kuvioitu pohja
• Suljettu kantaosa

FlexStep®-joustopohjan rakenne ehkäisee jalkoihin ja selkärankaan kohdistuvaa rasitusta ja iskuja, ja auttaa näin vähentämään jalka- ja selkäsärkyjä. Kuvioitu polyuretaaninen pohja takaa erinomaisen iskunvaimennuksen ja hyvän pidon myös liukkaalla. Lämmönkesto jopa 120 °C:een asti.

Verkkokaupastamme ja myymälästä löydät sopivat turvajalkineet useaan eri käyttötarkoitukseen. Tutustu myös muihin suojaustarvikkeisiin ja suoja-asusteisiin!

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 1,25 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 33.0 x 33.0 x 12.0 cm
Koko 44
Väri Musta
Käyttäjäryhmä Unisex
Tyyppi Turvajalkineet
Vedenpitävä Ei