SIEVI

TYÖKENKÄ SIEVI LIGHT BOOT LACES 04 KOKO 40

Tuotenumero: 500901901

EAN: 6438157004253

Sievi Light Boot Laces 04 -kevytsaappaat ovat mukava ja turvallinen ratkaisu märkiin olosuhteisiin. Kevyiden ja kulutusta kestävien työkenkien pohjakuviointi tarjoaa erinomaisen pidon kaikenlaisissa olosuhteissa. Työkengissä on lyhennettävä...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Hinta 79,90 € / pari 64,44 € / pari

Sievi Light Boot Laces 04 -kevytsaappaat ovat mukava ja turvallinen ratkaisu märkiin olosuhteisiin. Kevyiden ja kulutusta kestävien työkenkien pohjakuviointi tarjoaa erinomaisen pidon kaikenlaisissa olosuhteissa. Työkengissä on lyhennettävä varsiosa ja riisumista helpottava kantapykälä. Vuorimateriaalin ansiosta jalkineiden kuivattaminen on nopeaa ja helppoa.

Sievin Light Boot Laces 04 -työkenkien suojausominaisuudet vastaavat EN ISO 20347:2012 suojaluokan 04 vaatimustasoa. Jalkineet ovat tehty kemikaaleja ja öljyä kestäviksi, ja niiden polyuretaanimateriaali estää veden pääsyn kengän sisälle. Jalkineiden ESD-rakenne purkaa turvallisesti kehoon kerääntyneen staattiseen sähkön. Suljettu kantaosa suojaa jalan takaosaan kohdistuvilta iskuilta.

Suojaominaisuudet:
• Antistaattinen ja ESD
• Pohja kestää öljyä ja useita kemikaaleja
• Vedenkestävät
• Kuvioitu, pitävä pohja
• Suljettu kantaosa

Liukastumista estävä pohjakuviointi ja FlexStep®-pohja takaavat erinomaisen iskunvaimennuksen ja hyvän pidon kaikissa olosuhteissa, mikä auttaa ehkäisemään jalka- ja selkäsärkyjä ja siten parantaa työtehoa. Pohjan lämmönkesto jopa 120 °C:een asti.

Verkkokaupastamme ja myymälästä löydät sopivat turvajalkineet useaan eri käyttötarkoitukseen. Tutustu myös muihin suojaustarvikkeisiin ja suoja-asusteisiin!

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 1,68 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 33.0 x 45.0 x 12.0 cm
Koko 40
Vedenpitävä Kyllä
Väri Vihreä
Käyttäjäryhmä Unisex
Tyyppi Muut jalkineet