Sisustusvalaisimet ja sisävalaisimet

Sisustusvalaisimet näyttelevät suurta roolia koko kodin sisustuksessa ja ovat yksi parhaista keinoista vaikuttaa tyylikkäillä ratkaisuilla kodin tunnelmaan sekä korostaa kodin eri alueita. Sisustusvalaisimet sijoitetaan usein kodin keskeisimmille paikoille ja vaikuttavat siten kodin kokonaisilmeeseen – siksi ne kannattaa valita huolella tukemaan muuta sisustusta.

Olipa kyseessä sitten lattiavalaisin, pöytävalaisin tai kattovalaisin, kaikilla sisustusvalaisimilla on omat tunnelmaan vaikuttavat käyttötarkoituksensa kodissa, halusitpa sitten rentoutua tunnelmallisessa valaistuksessa viikonloppuiltana tai nauttia kirkkaudesta talven keskellä, oikein valituilla valaisimilla voit säädellä valaistuksen määrää ja vaikuttaa näin omaan hyvinvointiisi. Voit luoda pehmeän valaistuksen makuuhuoneeseen yöpöydälle sijoitettavan varjostimellisen pöytälampun avulla, jonka valossa on mukava syventyä kirjan pariin ennen nukkumaanmenoa tai luoda näyttävän valaistuksen olohuoneeseen eri riippuvalaisinten, pöytävalaisinten ja jalkalamppujen avulla.

Sisustusvalaisinten valikoimastamme löydät markkinoiden johtavia brändejä, kuten Trio, Eglo, Philips, Cello ja Airam. Muista hankkia samalla myös polttimo valaisimeesi. Valikoimastamme löydät polttimot energiatehokkaista LED-lampuista kirkkaisiin halogeenilamppuihin ja perinteisiin hehkulamppuihin. Tutustu laajaan sisustusvalaisinten valikoimaamme ja löydä tarpeisiisi sopivat sisustusvalaisimet.     

1462 Tuotetta
Järjestysperuste: Tuotemerkki Hinta