Kynttilät, lyhdyt ja ulkotulet

Tervetuloa Pohjolan pimeys! Kaunis valkoinen lyhty ja kynttilä kotioven portailla selättävät kaamosmasennuksen kertaheitolla! Ulkotulet pimeää vuodenaikaa piristämään tai kynttilät tunnelman luojaksi kesäjuhliin saat K-Raudasta. Hanki nyt isot ja pienet kynttilät, lyhdyt sekä ulkotulet meiltä ja tutustu samalla suureen valaisinvalikoimaamme.

Lyhty on pimeiden iltojen piristys

Kynttilälyhty kannattaa kaivaa esiin kun illat pimenevät. Sytytä kynttilä ja anna seesteisen tunnelman täyttää kotisi. Kynttilän katseleminen rauhoittaa ja tuo iloa niin kotiin kuin ulos puutarhaan. Joulun odotusta henkivä tallilyhty ja lasinen myrskylyhty ovat pitkän syksyn tuttuja suosikkeja. Aseta lyhty olohuoneeseen, keittiöön tai terassille. Lämmin lampaantalja, iso kuppi kuumaa kaakaota ja tunnelmallinen ulkolyhty auttavat sinua nauttimaan marraskuusta jopa parvekkeella.

Koivut, yötön yö ja juhannuskokko; keskikesän juhla on syystäkin suomalaisten suosikki. Anna juhannusjuhlille uusi ilme sytyttämällä lyhty saunan pukuhuoneeseen tai asettamalla useita lyhtyjä mökin pihamaalle. Pitkään palavat ulkotulet puolestaan reunustavat upeasti laiturin tai sisäänkäynnin. Aseta ulkotuli maahan tai nosta se erilliseen ulkotulitelineeseen.

Led-lyhty on turvallinen valinta

Onko perheessäsi pieniä lapsia? Käytännöllinen led-lyhty tai -kynttilä kaunistaa kodin turvallisesti. Ledvaloilla toimiva lyhty tai kynttilä on oivallinen valinta myös lemmikkieläinperheeseen. Voit huoletta pitää lyhtyä päällä koko illan huolehtimatta kynttilöiden kaatumisesta tai valumisesta. Hennosti välkkyvä led-valo luo myös aidon kynttilän tunnelman savuttamatta. Mikäli haluat helpottaa arkeasi entisestään, valitse kotiisi ajastimella toimiva led-kynttilä tai -lyhty.

Tilaa lyhdyt, kynttilät ja ulkotulet netistä tai tutustu tuotteisiin lähimmässä K-Rauta -myymälässäsi. Meiltä löydät myös jouluvalot ja muut sisävalaisimet, kuten kattolamput, sekä kylpyhuonevalaisimet ja ulkovalaisimet. Katso myös lamput ja polttimot.

187 Tuotetta
Järjestysperuste: Tuotemerkki Hinta