TEKNOS

WOODEX AQUA WOOD OIL PUUÖLJY 0,9L SÄVYTETTÄVISSÄ

Tuotenumero: 500827005

EAN: 6414620499337

Woodex Aqua Wood Oil on syvälle puuhun tunkeutuva puuöljy, joka suojaa puupintaa kosteudelta ja lialta sekä vähentää halkeilua. Se sopii mainiosti ulkokalusteiden käsittelyyn. Woodex Aqua Wood Oil on tarkoitettu erityisesti eksoottisista...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Woodex Aqua Wood Oil on syvälle puuhun tunkeutuva puuöljy, joka suojaa puupintaa kosteudelta ja lialta sekä vähentää halkeilua. Se sopii mainiosti ulkokalusteiden käsittelyyn.

Woodex Aqua Wood Oil on tarkoitettu erityisesti eksoottisista puumateriaaleista kuten tiikistä ja mahongista sekä männystä valmistettujen puutarhakalusteiden suojaamiseen mutta sopii hyvin myös esimerkiksi laitureiden, aitojen, ritilöiden ja ovien käsittelyyn. Puuöljy lisää esimerkiksi puutarhakalusteiden käyttöikää ja kestävyyttä. Woodex Aqua Wood Oil imeytyy puuhun eikä tavallisesti muodosta puun pintaan näkyvää kalvoa. Jatkuvan säärasituksen alaisille pinnoille öljykäsittely kannattaa uusia vuosittain.

• riittoisuus: sahalauta 5–8 m²/l, höylälauta 8–10 m²/l
• kuiva-ainepitoisuus: n. 10 tilavuusprosenttia
• tiheys n. 1,0 g/ml

Woodex Wood Oil -puuöljy on kuiva noin 16 kuluttua käsittelystä, mutta mekaanista rasitusta on syytä välttää ensimmäisten päivien ajan. Toinen öljykerros voidaan levittää noin vuorokauden kuluttua. Tuote ei sovellu kasvihuoneisiin, kasvilavoihin tai eläinsuojiin.

PINNAN ESIKÄSITTELY

Esikäsittely tekee lopputuloksesta kestävämmän ja kauniimman sekä pidentää huoltoväliä. Esikäsittelemällä käsiteltävän puupinnan säästät aikaa ja vaivaa myöhemmin – siksi pohjatyö kannattaa tehdä huolellisesti.

Poista käsiteltävästä pinnasta irtonainen aines, lika ja pöly. Jos pinnassa on hometta, pese se homepesuliuoksella. Huuhtele pestyt pinnat huolellisesti. Vanhat maali- ja lakkakerrokset pitää poistaa ennen öljyämistä.

KÄYTTÖ

Sekoita puuöljy huolellisesti ennen käyttöä ja levitä se siveltimellä tai ruiskulla. Puu voidaan myös upottaa öljyyn. Uusi käsittely puun laadusta riippuen niin monta kertaa, kunnes pinta ei enää ime öljyä itseensä. Pyyhi ylimääräinen öljy pois noin puolen tunnin kuluttua levittämisestä.

Käsittelyolosuhteet
Käsiteltävän pinnan tulee olla kuiva. Puun suhteellisen kosteuden tulee olla alle 20 % puun kuivapainosta. Käsittelyn ja kuivumisen aikana tulee ilman, pinnan ja tuotteen lämpötilan olla yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.

Muista myös: homeenpoistoaine, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 0,9 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 11.0 x 11.0 x 13.5 cm
Pakkauskoko (l) 0,9
Ohenne Vesi
Käyttö Ulos