Balettisali – Tarina oman tyylin löytämisestä, itsetekemisestä ja onnistumisen ilosta

Balettisali – Tarina oman tyylin löytämisestä, itsetekemisestä ja onnistumisen ilosta

”Joskus vaihtoehtojen seasta on vaikeaa löytää se kaunein. Palanen kerrallaan kaikki kuitenkin loksahtaa kohdalleen. Miten hyvältä tuntuukaan, kun saa valmiiksi omannäköisen, itselle tehdyn.”

Haluatpa rakentaa oman balettisalin tai ihan mitä vaan, me haluamme auttaa sinua toteuttamaan oman juttusi. Jättämään jälkesi, tekemään kotisi omaksesi.

Jätä jälkesi – me autamme.

Näin balettisali syntyi – remontoinnin työvaiheet

Baletti- tai minkä tahansa tanssisalin olennaisin osa on lattia. Tässä tapauksessa käytettiin vinyylilankkua, mutta ahkeran tanssijan kannattaa rakentaa joustolattia alusrakenteesta ja vinyylikorkista, joka on joustavan korkkirakenteensa vuoksi myös ääntä vaimentava ja lämmin materiaali. Tanssiharjoittelussa ovat avuksi suuret peilit, jotka tuovat myös tunteen lisäneliöistä pienempäänkin huoneeseen. Fiiliksen viimeistelee kaunis tapetti.

Vinyylilankun asennus

Vinyylilankulla luot kotiisi helposti täysin uutta ilmettä ja tyyliä, sillä se sopii kaikkiin kodin tiloihin märkätiloja lukuun ottamatta. Näillä ohjeilla onnistut asentamaan vinyylilankun itse!

 Tapetointi

Tutustu tapetointiohjeisiimme, niin tapetointi sujuu kuin tanssi. Opit esimerkiksi kohdistamaan kuviot, laskemaan tapetin menekin sekä tapetoimaan ovien ja ikkunoiden ympäriltä.

Peilin kiinnitys

Peilin kiinnittämisessä tulee ottaa huomioon peilin koko, paino sekä seinän materiaali. Lue lisää peilin kiinnittämisestä.

Kiinnittäminen poralla ja ilman

Mitä tahansa sitten kiinnitätkään, muista ottaa huomioon kiinnitettävän esineen paino sekä muoto. Näin onnistut kiinnittämisessä. Mikäli haluat tehdä kiinnityksiä ilman reikiä ja poraa, katso täältä tarvittavat ohjeet ja työkalut.

Tummaa vai vaaleaa – kaksi tyyliä balettisaliin

Sama tila kaksi eri tyyliä, jotka syntyivät vaihtamalla tapettia ja lattiamateriaalin väriä. Pienillä valinnoilla rakennat oman juttusi. Tästä moodboardista löydät tuotteet oman juttusi luomiseen, pidätpä tummasta tai vaaleasta.

Balettihetkien tyyliin sopivat myös