Iloa ja heleyttä

Rentous, haaveilu ja leikki yhdistyvät mereen sekä muistoon paratiisista.

Osta tyylin tuotteita

Paratiisin tunnelmaa kotiin

”Luomani moodboard on todella kätevä apu sisustuksen suunnittelussa. Sen elementit sopivat kotini jokaiseen huoneeseen. Itse asiassa siinä onkin jo paljon värejä ja elementtejä, joita meiltä jo löytyy kotoa. Tahdon moodboardillani välittää ihmiselle omaa elämänasennettani: Otetaan rennosti, haaveillaan ja leikitään. Aikuisuuden ei tarvitse tarkoittaa sitä, että kaikki muuttuu mustavalkoiseksi tai vakavaksi.”

Tiina Arponen – Paratiisi

Bloggaaja Tiina Arponen loi moodboardin paratiisisaaren innoittamana. Lue Tiinan ajatukset moodboardin takaa ja poimi tuotteet ja neuvot, joiden avulla rakennat paratiisin tunnelmaa omaan kotiisi.

Moodboardini syntyi ihanan lomamatkan inspiroimana. Olin ollut todellisella paratiisisaarella vain hetkeä ennen moodboardin tekoa, joten ajatukseni ja mieleni olivat osittain edelleen kaukana paratiisissa.

Toivon, että Paratiisi-moodboardini vangitsee katsojan huomion edes hetkeksi ja synnyttää hänessä iloisuutta ja hauskoja ajatuksia. Jos katsoja voisi kuulla yhden kappaleen moodboardini yhteydessä, se olisi The Hearingin When in doubt repeat these words -kappale.

Kaikki syntyi ihanista pikkulaatoista

Yksittäisistä elementeistä kaikkein eniten minua miellyttävät valkoiset pikkulaatat. Olen nähnyt niitä monta kertaa, ja pysähdyn aina ihastelemaan niitä. Koko teos alkoi rakentua pienten laattojen perustalle.

Seuraavaksi valitsin värit. Meri välittyy tässä erityisen voimakkaasti, ja valitsinkin kaikki materiaalit sekä värit teeman mukaisesti.

Aiemmin olin ajatellut tuoda moodboardiini enemmän suuria kuvioita, mutta hetki vie minua usein yllättäviinkin suuntiin. Kuten niin usein ennenkin, lopputulos on jotain aivan muuta kuin lähtökohtainen ajatukseni. Mutta sellainen minä olen. Seuraan fiilistä. Usein se toimii.

Tyhjennä mielesi ja valitse juuri omannäköistä

Kun keräät omaa moodboardisi inspiraatioksi, älä mieti, mikä on trendikästä tai mikä on näyttänyt hienolta muualla. Tyhjennä mielesi ja lähde toteuttamaan sitä, mistä itse tykkäät. Se ei ole aina helppoa, mutta sitä kannattaa ehdottomasti kokeilla!

Bloggari Tiina Arponen, Muita ihania -blogin perustaja

Näin Tiina kuvailee omaa blogiaan:

Muita ihania -blogissa neulotaan värikkäitä kirjoneulesukkia, ommellaan reppuja strösselikuviolla, kirjotaan kirosanoja kankaalle. Levitetään jäätelöt ja kukat pöydälle ja kirjoitellaan ajatuksia ylös. Välillä laitetaan kotiin vielä vähän lisää pastellisävyjä ja maalataan tauluja. Kauniit talot, vaaleanpunaiset auringonlaskut, kesäyön pyöräretket ja tiskaus inspiroi. Aina ei huvita, mutta ei tarvikaan, sillon annetaan repsottaa, heitetään takki lattialle ja katotaan surumielisiä elokuvia.”

Tarvitsetko apua makuuhuoneen muutokseen?

Cellon sisämaalistudio

Hmm... mitkä sävyt toimisivat yhteen parhaiten? Testaa eri maalisävyjä valmiisiin huonetiloihin tai oman kodin huoneisiin Cellon sisämaalistudiossa.

Tapetointi

Kuinka tapetoida kulmat, entä kohdistaa kuviot? Mitä tapetoinnin työvälineitä tarvitaan? Vastaukset löydät K-Raudan tapettikoulusta!

Remonttineuvonta

Aina voit kysyä ilmaisia lisävinkkejä remontointiin liittyvissä asioissa K-Raudan remonttineuvonnasta. Soita 044 700 1000 tai lähetä kysymys lomakkeella.

Vielä pari palaa paratiisia