Keittiöideat – syksyn 2018 trendit

Keittiöideat – syksyn 2018 trendit

Poimi parhaat keittiöideat ja remontoi näyttävän keittiö. Harmaan sävyt ovat nousseet valkoisen rinnalle keittiöissä. Kuviolaatat ja rohkeat ladonnat piristävät lattiaa ja välitilaa.

Pinnalla nyt keittiössä

  1. Peiliovien paluu. Linjakkaat peiliovet ovat taas muodissa. Kaapistojen ovia personoidaan listoituksilla.
  2. Näyttävät yksityiskohdat. Mustat sekä messingin väriset tiskialtaat ja hanat sekä metallinväriset nupit ja vetimet säväyttävät.
  3. Tyylikkäät tasot. Marmorikuvioiset työtasot ja vaaleat puutasot ovat pinnalla.
  4. Ilmettä tuovat ladonnat. Tiili-, ruutu- ja kalanruotoladonta terästävät välitilan ilmeen. Kuviolliset marokkolaislaatat tuovat lisäväriä keittiöön.
  5. Harmaan sävyt. Keittiön päävärit ovat murretut harmaan sävyt sekä musta ja valkoinen. Kaapistojen taustaseinä maalataan saviruukun tai hiekan väriseksi. Testaa eri maalisävyjä kotisi seiniin Cellon sisämaalistudiossa!

Keittiöideat: parhaat palat

 

Mallia Marokosta

Kuviolliset marokkolaislaatat maustavat keittiön. Marrakech-tyyliset laatat antavat särmää mustaharmaaseen keittiöön. Yläkaapit ja tasot ovat K-Raudan yksinmyyntimalliston Cello-keittiöiden Sarkola -sarjasta, harmaat kaapistot Cello Haikkoo -sarjasta. Välitilassa on Cello Violette -laatat. Lattia on Cello Tammi Bedrock -laminaatti.

Peiliovellinen kaapisto

Klassista & kodikasta. Peiliovelliset kaapistot ovat ajattoman kauniit. Klassisen Cello-keittiön Pajala -mallin välitilassa on muodikas kalanruotoladonta.

Osan tuotteista voit tilata toimitusmyyntinä lähimmästä K-Raudasta. Katso myymälöiden yhteystiedot. Valikoimat voivat vaihdella myymälöittäin.

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 2 Ei 5