Keittiökaappien ja -kalusteiden valinta

Keittiökaappien ja -kalusteiden valinta

Remontoija pystyy nykyisin tilaamaan keittiökaapit ja -kalusteet tarkasti mittojen mukaan niin, että ne istuvat täydellisesti remontoitavaan tilaan – esimerkiksi K-Raudan Cello-kaappien leveysmittoja on saatavilla 5-10 senttimetrin välein.

Laaja valikoima erimittaisia keittiökaappeja helpottaa toimivan keittiön suunnittelussa ja antaa mahdollisuuksia persoonallisen tyylin toteuttamiseen.

Voit valita useista eri vaihtoehdoista juuri oikeankorkuiset keittiökaapit, pöytäkaapit, komerot ja yläkomerot. Vaihtoehtoja löytyy aina seinäkaapin maksimikorkeudesta (192 senttimetriä) alle 14 senttimetrin pöytäkaappeihin.

Keittiön seinäkaapin runkosyvyys on 33,6 cm ja pöytäkaapin sekä komeron runkosyvyys 56 cm. Laatikot saa 30-100 senttimetrin levyisinä.

Lapsiperheessä valttia kestävyys ja turvallisuus

Materiaalit kannattaa valita käyttötiheyden perusteella. Esimerkiksi touhukkaan lapsiperheen kalusteiden ja tasojen on kestettävä säännöllistä siivoamista. Mattapintaiset materiaalit ovat kiiltäviä pintoja armollisempia pienten sormenjälkien näkymisessä. Erityisesti K-Raudan Cello-keittiön nanolaminaattitasoissa eivät tahrat pilkistele. Tutustu nanolaminaatin etuihin tarkemmin! Muista katsoa materiaaliehdokkaita eri valaistuksissa.

Vedettävät, suuret alakaapit ovat myös tilatehokkaita. Tasojen ulkonevista kulmista saattaa olla syytä hankkiutua eroon, jos perheessä vilistää pieniä keittiöjuoksun harrastajia.

Pienet yksityiskohdat täydentävät lapsiperheen keittiön: keittiökaappien stopparit hiljentävät pauketta ja induktioliesi kohentaa paloturvallisuutta. Keittiöön voi harkita myös tukevaa porrasjakkaraa, jotta lapsi pääsee osallistumaan keittiöpuuhiin kätevästi.

Arveluttaako keittiöremontti? Kysy mitä vain keittiöremonttista K-Raudan remonttineuvonnasta.

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 7 Ei 4