Keittiön sähkö ja vesi – ammattilainen hoitaa

Keittiön sähkö ja vesi – ammattilainen hoitaa

Keittiöremontin aikana putki- ja sähköasentajista tulee korvaamattomia sankareita, joiden ammattitaidon avulla pahimmilta katastrofeilta voi välttyä.

Ammattilainen mukaan jo purkuvaiheessa

Ota putki- ja sähkötöiden ammattilainen mukaan jo keittiösi purkuvaiheeseen.

Keittiön purkuun kuuluu väistämättä vesipisteiden putkien sulkeminen, joka pitää jättää ammattilaisen huoleksi. Putkimiehelle on hyvä tehdä etukäteen tarkka suunnitelma, jossa kerrotaan mitä vesi- ja viemäripisteitä keittiöstä löytyy ja missä ne sijaitsevat. On tärkeää sopia tarkasti, mikä kaikki työ on putkimiehen vastuulla. Avoin kommunikointi ja suunnitelmallisuus pelastaa monilta mahdollisilta ongelmilta.

Keittiön purku koskee myös sähköjä. Vanha liesi on irroitettava voimavirrasta ja sen saa tehdä ainoastaan koulutettu sähkömies. Mikäli remontin yhteydessä tehdään keittiön sähköihin paljon muutoksia, on ammattilaisen huomioitava nämä jo purkuvaiheessa. Myös sähkömiehelle on hyvä lähettää tarkka suunnitelma tehtävistä asioista.

Tuntuuko ettei aikasi riitä? Tiesitkö että K-Raudasta saat remonttiisi apua, vaikka kokonaan avaimet käteen -periaatteella? Tutustu K-Raudan Remonttimestariin!

Vältä kosteusvaurio

Keittiön purku voi kirvoittaa kiusauksen tehdä asioita itse, mutta erityisesti putki- ja sähkötöissä on erittäin tärkeä kääntyä ammattilaisen puoleen. Useat työtunnit ja materiaalit voivat mennä hukkaan, mikäli ongelmia ilmenee jälkikäteen huolimattomasti tai väärin tehtyjen töiden vuoksi. Ne voivat myös aiheuttaa vaaratilanteita koko perheelle.

Yleisimpiä ongelmia, joita keittiön purkuvaiheessa voi löytyä ovat erilaiset kosteusvauriot, jotka hidastavat keittiöremontin etenemistä. Tällöin on erittäin tärkeää suorittaa vaadittavat kosteusmittaukset huolellisesti ja antaa pohjien kuivua rauhassa ennen uuden keittiön asentamista.

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 1 Ei 0