Keittiöremontin hinta

Keittiöremontin hinta

Keittiöremontilla ei ole yhtä, oikeaa budjettia. Hintalappu määräytyy keittiösi muutostarpeiden ja koon mukaan – sekä sen, mitä voit tehdä omin käsin ja mikä jätät ammattilaisten huoleksi.

Kun olet kartoittanut oman budjettisi, voit arvioida keittiöremontin hintaa seuraavien kysymysten avulla:

  • Mitä haluat keittiöltä
  • Miten suuri tai vanha keittiö on
  • Mitä voit tehdä itse
  • Minkä voi uudistaa muilla keinoin kuin hankkimalla kokonaan uuden tuotteen
Ovi: Kallio HR2. Taso: Harmaa mänty 30 mm. Lisähintaan: kodinkoneet, allas ja hana. Kalusteasennus alkaen: 1120€ (purkutyöt, laatoitus ja LVIS-työt eivät sisälly hintaan).

Budjetissa on viisasta varautua joihinkin yllätyskuluihin. Huomioi, että vanhojen keittiömateriaalien asianmukainen kierrätys vie oman siivunsa keittiöremontin hinnasta. Lue vinkit vanhan keittiön kierrättämiseen.

Mikäli valitset K-Raudan Cello-keittiökalusteet ja asennuksen, saat koko remontille yhden hinnan.

Pidä myös mielessä, että vaihtoehtoja ja eri hintaisia remonttiratkaisuja on moneksi, ja juuri sinun toiveesi ovat täysin toteutettavissa, halutessasi myös avaimet käteen -periaatteella. Lyhytkin jutustelu ammattilaisen kanssa helpottaa huomattavasti, mikäli keittiöremontti hämmentää! K-Raudasta saat myös vaivattoman ja joustavan rahoituspalvelun

Tasapainoa estetiikan ja käytännöllisyyden välillä

Remontissa joutuu toisinaan tekemään kompromisseja estetiikan ja käytännöllisyyden suhteen. Omia tarpeita on hyvä hahmottaa keittiöpohjan avulla: tarvitaanko yksi vai kaksi pesuallasta? Millaiset kodinkoneet keittiöön tulee? Ovatko tasot kiveä, puuta vai laminaattia? Vesi- ja sähköpisteiden siirtäminen tai lisääminen tuo lisäkustannuksia keittiöremonttiin, samoin muut sähkö- ja putkityöt.

Kysymykset ovat lopulta aika yksinkertaisia, eikä keittiöremontin suunnittelussa yleensä kulu kauaa. Muista, että pähkäilyn ja työn takana siintää upouusi, toimiva keittiö!

Ovi: Viertola HR 5. Taso: Kiiltävä valkoinen 40 mm. Lisähintaan: kodinkoneet, allas ja hana. Kalusteasennus alkaen: 1790€ (purkutyöt, laatoitus ja LVIS-työt eivät sisälly hintaan).

Vanhasta eroon vai ehostamalla uutta?

Vaikka haluaisit raikastaa vain seinien ja tasojen ulkonäköä, saattavat vanhat kodinkoneet erottua lopputuloksesta ikävästi. Samoin vanhojen seinien väri tuppaa osumaan silmään, jos ympärillä kiiltävät tuliterät keittiölaitteet.

Laadukkaat ja kestävät kaappimateriaalit – erityisesti niiden asennustyöt – saattavat muodostaa suuren kuluerän, mutta käytettävyytensä takia ne ovat sen arvoisia. Jos haluat säästää keittiöremontin kuluissa, korvaa vanhojen kaappien ovet uusilla tai maalaa oviin uudet värit – et välttämättä tarvitse kokonaan uusia kaapistomekanismeja.

Keittiöremontti ei ole tähtitiedettä

Itse tekemästäsi työstä olet vastuussa itse. Siksi haastavammat työt saattaa olla järkevintä tilauttaa urakoitsijalta, joka kantaa vastuun lopputuloksesta. Monet työt hoituvat kuitenkin itsekin tehtynä, ja kelpo oppaita tapaa löytyä paitsi kirjakaupasta, myös lähipiiristä! Jos keittiöremontti askarruttaa, kysy neuvoa K-Raudan remonttineuvonnasta!

K-Raudan Cello-keittiöiden suurimpia vahvuuksia on, että ne taipuvat tarpeiden ja budjetin mukaan. Tarvitsetpa sitten pienen tai suuremman budjetin keittiöremonttia, homma onnistuu oman keittiösuunnittelijasi ja muiden ammattilaistemme avustuksella! K-Raudan Remonttimestarin avulla toteutat yllättävän helpon keittiöremontin.

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 22 Ei 6