Loppusilaus keittiöremontille viimeistelyllä

Loppusilaus keittiöremontille viimeistelyllä

Viimeistele keittiöremontti huolella, sillä uutuuttaan hohtavassa keittiössä pienetkin virheet näkyvät. Muista siis hoitaa silikonisaumat ja lattialistat paikoilleen, siivoa remonttijäte ja viimeisetkin pölyt pois nurkista. Sitten on aika kutsua ystävät kylään!

Silikonisaumojen väri, lattialistat, vetimet ja muut pienet yksityiskohdat tekevät keittiöstä viimeistellyn. Teetpä remonttia itse tai ammattilaisen avustamana, muista viedä remontti kerralla maaliin.

Yksityiskohdat ja niiden materiaali- ja värivalinnat on tärkeää käydä remontoijien kanssa yhdessä läpi. Työn tilaajan ja tekijän maku eivät välttämättä ole automaattisesti sama, joten ohjeistus on parempi tehdä mieluummin liian tarkasti kuin ympäripyöreästi.

Viimeistely vaikuttaa myös käyttömukavuuteen ja tuo turvallisuutta

Uusi keittiö tarjoaa parastaan kun sieltä ei löydy ainuttakaan kohtaa, joka hoidetaan kuntoon “sitten myöhemmin”. Esimerkiksi sähkötöitä ei saa jättää puolitiehen turvallisuussyistä, vaan sähkömies on kutsuttava paikalle tekemään ne loppuun.

Myös valaistukseen liittyvät seikat kannattaa hoitaa kerralla kuntoon. Jos keittiön yläkaappien alle on asennettu esimerkiksi led-nauhaa, tulee valosta miellyttävämpää ja kauniimpaa, kun valolista on kiinnitetty asianmukaisesti.

Myös remonttijätteen ja -pölyn siivoaminen on tärkeää. Hienojakoinen pöly tunkeutuu helposti kaikille pinnoille, joten huolellisen imuroinnin lisäksi on hyvä käydä paikat läpi kostealla rätillä. Jos pintojen materiaalit ovat vaihtuneet paljon, on myös hyvä päivittää puhdistusaineet oikeanlaisiksi.

Piensisustustavaroilla lisää tunnelmaa

Cellon piensisustustuotteilla keittiön tunnelma muuttuu kodikkaaksi ja asukkaiden näköiseksi. Säilytyslaatikoihin saat esille huoneenlämmössä viihtyvät vihannekset ja hedelmät. Kauniisiin kukkaruukkuihin voit laittaa yrttejä tai viherkasveja tuomaan vehreyttä keittiöön. Lisää tilantuntua teet pienillä peileillä ja parhaat reseptit voit kehystää koristamaan seinää. Myös upealle isolle tarjottimelle on keittiössä aina käyttöä.

Niin kuin muissakin remontin vaiheissa, auttaa K-Raudan keittiösuunnittelija sekä muu henkilökunta remonttisiivouksen ja remontin viimeistelyn keskellä. Katso lisää K-Raudan palveluista!

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 0