Fibo-levyillä uusi ilme kylpyhuoneeseen

Fibo-levyillä uusi ilme kylpyhuoneeseen

Fibo-märkätilalevyillä teet uuden seinäpinnan kylpyhuoneeseen jopa 4 kertaa perinteisiä menetelmiä nopeammin, ja lopputulos on yhtä näyttävä kuin keraamisilla laatoilla. Tee kylpyhuonehaaveistasi totta yllättävän helposti!

Tyylikäs Fibo-seinäjärjestelmä on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat tehdä kylpyhuoneremontin yksinkertaisella ja turvallisella tavalla. Fibo-märkätilalevyssä vettä eristävä pinta on valmiiksi asennettuna, joten asentaessa tarvitsee vain tiivistää levyjen reunat ja pontatut saumat.

Helppo ja nopea asentaa

Fibo-levyt on helppo asentaa saumalukituksen ansiosta. Levyt voidaan asentaa suoraan rankarakenteisiin tai olemassa olevaan seinään. Valmista, vedeneristettyä pintaa on mahdollista saada jopa 4 kertaa nopeammin kuin perinteisillä menetelmillä.

Kestävä ja vesitiivis

Levyjen tasainen ja vahva pinta kestää suoran vesisuihkun ja veden aiheuttamat lämpötilanvaihtelut. Fibo-levyillä on 15 vuoden takuu. Lisäksi pinta ja saumat on helppo pitää puhtaana.

Harmaat ja vaaleat laatan näköiset Fibo-markätilalevyt kylpyhuoneen seinässä.

Näin Fibo-levyt asennetaan

  1. Ennen asennusta levyjä on säilytettävä vähintään 3 vuorokautta sisätiloissa huoneenlämmössä ja -kosteudessa, tai kauemmin jos levyt on varastoitu kylmässä.
  2. Levyt kiinnitetään ponteistaan suoraan sileään tiili- tai betoniseinään tai rankarakenteeseen, jossa pystysuorien rankojen väli on 600 mm keskeltä keskelle mitattuna ja vaakarankojen väli korkeintaan 800 mm.
  3. Saumat tiivistetään asennuksen yhteydessä Fibo Seal -tiivistemassalla. Samoin tiivistetään sekä sokkelilista että kulmalistojen ja levyjen väliset liitokset.
  4. Kiinnitettäessä seinään raskaita esineitä esim. pesuallas, seinän tausta vahvistetaan valmistajan ohjeiden mukaisesti. Jos taustarakenne on herkkä kosteudelle, on se tehtävä ulos märkätilasta tuulettuvaksi.
  5. Kun levyä käytetään ulkoseinärakenteissa, joissa on erillinen höyrynsulku, tulee levyseinä rakentaa ulkoseinän sisäpuolelle siten, että levyseinän ja ulkoseinän väliin jää tuulettuva ilmarako.
Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 31 Ei 1