Hengähdyshetki kiireen keskelle

Raukeaa kylpylätunnelmaa sekä seesteisyyttä arkeen.

Osta tyylin tuotteita

Hengähdyshetki – raukeaa kylpylätunnelmaa pihasaunaan

”Remontoimme 104-vuotiasta kyläkoulua ajattomalla tyylillä ja etsimme parhaillaan ulkosaunaa varten vanhaa hirsikehikkoa. Aiomme toteuttaa tilaan rauhoittavaa kylpylätunnelmaa luonnonmateriaaleilla ja seesteisellä värimaailmalla, joiden takana uskomme voivamme seistä vielä 50 vuoden kuluttua. Toivomme moodboardimme synnyttävän seesteisen olon. Aika ja hiljentyminen ovat nykyään todellista luksusta.”

Saana ja Olli – Hengähdyshetki

Suunnittelijapariskunta Saana ja Olli rakensivat raukeaa kylpylätunnelmaa ja tekivät ajattomia valintoja. Lue lisää Saanan ja Ollin valinnoista ja katso neuvot ja vinkit kylpyhuoneremonttiin.

Hengähdyshetki syntyi taakse jääneen kesän inspiroimana. Olemme viime aikoina fiilistelleet kylpemistä ja lukemista, joten halusimme moodboardimme kanavoivan raukeaa kylpylätunnelmaa. Hengähdyshetkessä meitä viehättää eniten sen ajattomuus. Moodboardimme on luotu elementeistä ja sävyistä, joiden takana uskomme voivamme seistä vielä 50 vuoden kuluttua.

Toivomme moodboardimme synnyttävän katsojassa seesteisen olon tässä nopeatempoisessa ajassa, jota elämme. Aika ja hiljentyminen ovat nykyään todellista luksusta. Jos voisimme soittaa katsojille yhden kappaleen moodboardimme yhteydessä, se olisi Lau Naun Metsä ja Meri. Täydellistä musiikkia Kemiönsaaresta.

Hengähdyshetki syntyi Ceppo di Gre -laatasta


Ensimmäiseksi valitsimme Ceppo di Gre -laatan. Se on ihanan lämpimän sävyinen ja orgaaninen tuote.

Sisustuselementtien lisäksi tahdoimme tuoda moodboardiimme muita meitä kiinnostavia asioita. Moodboardissa näkyvä kirja on Charles Baudelairen proosaruno Pariisin ikävä, modernin kaupunkielämän vapaamuotoista tunnelmointia 1800-luvun puolivälistä.

Jätä tilaa sattumalle

Teemme usein moodboardeja erilaisten projektien alussa. Emme kuitenkaan vie moodboardia koskaan liian pitkälle, sillä tahdomme jättää myös sattumalle tilaa. Nykymaailmassa olemme kaikki niin valtavan ärsyketulvan ympäröiminä, että on mukavaa hiljentyä miettimään yksityiskohtia.

Saana ja Olli suunnittelijapariskunta ja palkittu muotoiluyritys

Saana ja Olli on omien Suomessa valmistettujen tekstiilimallistojensa lisäksi tehnyt suunnitteluprojekteja useille kansainvälisille asiakkaille ja osallistunut lukuisiin muotoiluprojekteihin eri mantereilla. Saana ja Ollille tärkeintä töissään on aikaakestävä ja inhimillinen ote.

Näin pääset alkuun kylpyhuoneremontissa

Kylpyhuoneremontin hinta

Mistä kylpyhuoneremontin hinta muodostuu? Tutustu tarkemmin hintaan vaikuttaviin seikkoihin

Remonttineuvonta auttaa

Kysy mitä vain kylpyhuoneen remontointiin liittyen K-Raudan remonttineuvonnasta. Soita 044 700 1000 tai lähetä kysymys lomakkeella.

Ajanvaraus asiantuntijalle

Kylpyhuoneremontin suunnittelu alkaa helpoiten K-Raudan asiantuntijan kanssa. Varaa ilmainen kartoitusaika lähimpään K-Rautaan.

Lisää ajatonta kylpylätunnelmaa