Kylpyhuoneen sisustus uusiksi pienillä muutoksilla

Kylpyhuoneen sisustus uusiksi pienillä muutoksilla

Näillä viidellä vinkillä muutat kylpyhuoneesi raikkaan näköiseksi käden käänteessä. Piristä kylpyhuoneesi sisustus edullisesti vaikka pyyhekoukkujen vaihdolla tai uudella puumatolla. Yksityiskohdilla on merkitystä myös kylppärissä!

1. Vaihda pyyhekoukut ja vessapaperiteline

Päivittäisiin askareisiin saat ripauksen luksusta vaihtamalla pyyhekoukut ja vessapaperitelineen. Kiinnitä seinään useita pyyhekoukkuja, joihin voit ripustaa myös muita kevyitä tavaroita kuten koruja. Valitse pyyhkeet sävy sävyyn, niin ilme pysyy tyylikkään yhtenäisenä.

2. Leikittele vetimillä

Erilaisilla kalustevetimillä voit uudistaa kätevästi vaikkapa kylpyhuoneen kaappien tai saunan oven ulkonäköä. Haluatko kenties hauskat, klassiset, pyöreät vai modernit vetimet? Selaamalla helakuvastoa voit tutustua koko K-Raudan vedinvalikoimaan.

3. Sisusta seinähyllyillä ja sivukaapeilla

Seinähyllyt ja -kaapit ovat sekä kauniin näkösiä että pitävät järjestyksessä esim. kosmetiikan ja muut pöydillä lojuvat pientavarat. Selaamalla Cellon kylpyhuonekuvastoa voit tutustua koko kylpyhuonekalusteiden ja -tarvikkeiden valikoimaan.

4. Luo lämpöä ja turvallisuutta puumatolla

Puumatolla viimeistelet kylpyhuoneen viihtyisyyden ja samalla estät inhottavat liukastumiset. Cellon puumatto on koottu valmiiksi käsitellyistä, kolmen sivun oksattomista mäntyrimoista ja se on helppo pitää puhtaana huuhtelemalla.

5. Tyylittele piensisustustuotteilla

Kylpyhuoneeseen voi luoda helposti modernia kylpylätunnelmaa Cellon piensisustuksen tuotteilla, jotka ovat kivan pelkistettyjä ja värimaailmaltaan luonnonläheisiä. Ne sopivat kauniisti suomalaiseen kotiin ja ovat myynnissä valikoiduissa K-Raudoissa.

K-Raudan verkkokaupasta löytyy laaja valikoima kylpyhuonetuotteita ja kylpyhuoneeseenkin sopivia piensisustustuotteita. Selaa ja inspiroidu!

Kysy mitä vain remontoinnista!

K-Raudan maksuton remonttineuvonta auttaa sinua missä tahansa remontointiin liittyvissä kysymyksissä. Voit olla neuvontaan yhteydessä puhelimitse tai lomakkeella.

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 9 Ei 5