Kylpyhuoneremontin hinta ei yllätä, kun budjetoit oikein

Kylpyhuoneremontin hinta ei yllätä, kun budjetoit oikein

Kylpyhuoneremontin hinta muodostuu useasta yksityiskohdasta. Asunnon rakennusvuosi, tilan neliömäärä ja materiaalivalinnat – kaikki – vaikuttavat lopulliseen summaan. Omalle lompakolle sopiva uudistus on helppo toteuttaa K-Raudan ammattilaisen johdolla.

Kylpyhuoneremontin hintaan vaikuttaa materiaalikulujen lisäksi myös se, kuinka paljon ulkopuolista työvoimaa remonttia on tekemässä. Osa töistä hoituu helposti omin voimin, mutta kaikkiin sähkö- ja putkitöihin tulee käyttää valtuutettua ammattilaista. Mikäli oma elämäntilanne on kiireinen ja remppapeukalo heiluu keskellä kämmentä, kannattaa työ ulkoistaa suosiolla kokonaan ammattilaisten vastuulle.

Suurimmat yksittäiset kuluerät tulevat seinärakenteiden tai kokonaan uusien elementtien rakennustöistä. Jos siis budjettisi on pienempi, kannattaa miettiä, miten nykyinen pohjaratkaisu saadaan toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla. Myös vesi- ja sähköpisteiden uudelleensijoitus vaikuttavat ratkaisevasti remontin loppusummaan.

Pienen budjetin kohennus vai suurempi perusteellinen remontti?

Mikäli teet remonttia maltillisella budjetilla ja haluat näkyvän muutoksen, voit maalata kaakelit, uusia peilikaapin, lisätä säilytystilaa tai piristää kylppärin ilmettä tekstiileillä. Jos kaikki pinnat kaipaavat totaalista muutosta voit tutkia eri materiaalivaihtoehtoja yhdessä K-raudan ammattilaisen kanssa ja valita laajasta valikoimasta omaa lompakkoa ja silmää miellyttävät ratkaisut.


Mikäli teet muutostöitä putkiremontin yhteydessä, kannattaa samaan aikaan toteuttaa järeämmätkin haaveet: Kenties WC-istuimen paikka toimisi paremmin kylpyhuoneen toisella laidalla? Ehkä saunaa saisikin laajennettua neliön verran? Hoituisivatko koko perheen iltapesut nopeammin, jos kylppärissä olisikin kaksi suihkua?

Kylpyhuoneremonttiin kannattaa kerryttää kassaa ja tehdä se perusteellisesti. Tila on kovalla kulutuksella, eikä kosteaa tilaa remontoidessa kannata mennä sieltä, mistä aita on matalin. Huolellisesti remontoitu kylpyhuone kasvattaa myös asunnon arvoa.

Varaamalla ajan asiantuntijamme juttusille, saat selkeän tarjouksen tarvitsemillesi materiaaleilla tai vaikkapa koko remontille avaimet käteen -palveluna.

*Varmista, että projektisi menee kerralla maaliin! Varaa ilmainen palveluaika asiantuntijalle, joka opastaa ja neuvoo sinua eteenpäin projektissasi.

Vinkki! Maksa ostokset sopivissa kuukausierissä K-Raudan rahoituspalvelulla

Rakentaja ja remontoija, toteuta kerralla unelmasi vaivattomalla ja joustavalla K-raudan Rahoituspalvelulla! Hae rahoitusta kätevästi verkosta aina 20 000 € asti ilman takaajia tai vakuuksia. Kokeile lainalaskuria vaikka heti – pienelläkin kuukausierällä  saat ihmeitä aikaan.

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 61 Ei 16