Kylpyhuonetrendit 2020

Kylpyhuonetrendit 2020

Kylpyhuonetrendeissä korostuvat nyt esimerkiksi tummansinisen ja messingin yhdistelmät. Tutustu tämän hetken upeimpiin kylpyhuonetrendeihin ja aloita oman kylpyhuoneen suunnittelu.

Tänä vuonna kylpyhuonetrendeissä on näkyvillä kolme erilaista kokonaisuutta: Tummansinisen ja messingin upea liitto, monipuolinen ja maaginen musta sekä hyvin rohkea ja persoonallinen bling. Tutustu tämän hetken kuumimpiin kylpyhuonetrendeihin ja aloita unelmiesi kylpyhuoneen suunnittelu yhdessä K-Raudan asiantuntijoiden kanssa.

Käy samalla tutustumassa viime vuoden kylpyhuonetrendeihin. Siirry suoraan Kylpyhuontrendit 2019 -listaukseen klikkaamalla tästä

Kylppärin kuninkaalliset: Tummansininen ja messinki kylpyhuoneessa

Tummansinisen ja messingin yhdistelmä on tämän vuoden yksi upeimpia kylpyhuonetrendejä. Alta löydät meidän valintamme tämän tyylin toteuttamiseen.

Maaginen musta kylpyhuoneessa

Musta on upea väri, sillä se sopii kylpyhuoneeseen niin mausteeksi kuin pääväriksikin. Tämän kylpyhuonetrendin toteuttamisessa kannattaa myös suosia vaaleaa puuta, jolla raikastat kokonaisuuden. Tutustu tuotteisiin, joilla toteutat tämän tyylin.

Hillitysti bling

Tässä kylpyhuonetrendissä tuodaan hohtavan messingin rinnalle rustiikkisia pintoja ja luonnonläheisiä värejä. Lopputuloksena syntyy täydellinen yhdistelmä blingiä, joka ei ole kuitenkaan liian ylitseampuvaa.

Ota K-Raudan tilausvalikoima käyttöön

Uusi ja upea kylpyhuone syntyy helposti K-Raudan laajan tilausvalikoiman avulla. Mikäli himoitsemaasi tuotetta ei löydy verkkokauppamme valikoimasta, voit tilata sen helposti lähimmästä K-Raudasta.

Luo unelmiesi kylpyhuone K-Raudan kanssa 

Onko mielessäsi unelmiesi kylpyhuone? Anna meidän auttaa sinua toteuttamaa urakka yllättävän helposti.

Kauppojemme kokeneet ammattilaiset auttavat sinua remontin suunnittelussa ja saat kaikki tarvittavat tuotteet helposti samasta paikasta. Muista myös laaja tilaustuotevalikoimamme. K-Raudan kautta voit löytää myös ammattitaitoiset tekijät remontillesi.  Lue lisää kylpyhuoneen suunnittelusta täällä.

Hyödynnä kylpyhuoneremontissa K-Raudan Rahoituspalvelua

Kylpyhuoneremontti voi olla iso investointi. K-Raudan Rahoituspalvelun avulla pystyt toteuttamaan isommankin urakan sujuvasti. Tutustu Rahoituspalveluun täällä.

Kylpyhuonetrendit 2019: Hiottuja yksityiskohtia ja katseita keräävää ylellisyyttä.

Tumma kylpyhuone Cello Wave -kylpyhuonekalusteilla. Kuva edustaa vuoden 2019 kylpyhuontrendejä

Vuonna 2019 kylpyhuonetrendeissä korostui upeat yksityiskohdat, lämpimät metallin sävyt sekä ylellisyys. Tutustu vuoden 2019 kylpyhuontrendeihin tarkemmin tässä osiossa.

1. Uusi valkoinen

Vaalean valoisa kylpyhuone on edelleen ajankohtainen ja suosii nyt siroja, pelkistettyjä muotoja. Ilmavaan valkoiseen yhdistetään luonnonmateriaaleja ja rouheita yksityiskohtia keraamisista hammasmukeista pellava pyyhkeisiin.

Kuvan Hansgrohen PuraVida -pesuallashanalla on hyvä ulottuvuus. Pakettiin kuuluu myös bide-suihku 412,-.

Svedbergsin DK-laatikostossa on tammiviiluinen etuosa, mattavalkoiset sivut ja tammiset laatikonsisukset. Kokonaisuuden saa joko kuvan tyylikkään sirolla jalustalla tai ilman. Svale-pesuallas on komposiittia. Allaskaappikokonaisuus Falster-pesualtaalla alk. 1568,- Selfie-peili alk. 60 cm 520,- ja Twit-hana 551,-.

IDO Glow 60 -lattia-wc on huuhtelukaulukseton malli. Istuin on hygieeninen ja vettä säästävä, ekologinen valinta. Kotimainen Avainlipputuote. WC-istuin 379,-, Kova wc-kansi 99,90,-.

2. Laatikkoleikki

Kylpyhuoneen yleisilme siistiytyy hetkessä, kun karsii turhan ja järjestää tavarat kaappeihin. Kalustevalmistajat keksivät jatkuvasti uusia, näppäriä tapoja pitää purkit ja purnukat paikoillaan ja helposti saatavilla.

Hafan Edge-allaskaapin Smooth Open -laatikosto liukuu auki ja kiinni sulavasti. Massiivitammesta tehty Flex Storage -säilytysjärjestelmä auttaa pitämään tavarat ojennuksessa ja laatikoiden pohjalla olevat matot helpottavat siivoamista. Kuvan kokonaisuus 3537,-. Allaskaappi 60 cm, allas ja peili alk. 1345,-.

3. Tummaa, mattana

Matat pinnat sekä kalusteissa että seinä- ja lattiapinnoissa tekevät kylpyhuoneen tunnelmasta maanläheisen. Sävyissä suositaan harmaita, mustaa ja lempeitä tummia, kuten ruskeita, vihreitä ja petroleja.

Kuvassa ylinnä vasemmalla Cello Wave -malliston syvän grafiitinharmaassa 99-senttisessä allaskaapissa, 299,-, on kaksi laatikkoa. Pesuallas, 101 cm, 266,-, on posliinia ja vetimet mustaksi maalattua metallia. Vetimiä, 12 /kpl, on myös valkoisina ja kromisina, ja ne myydään erikseen. Allaskaapin saa myös mattavalkoisena sekä 49, 59 tai 79 cm leveänä. 

Kattovalaisin Cello Spa Crystal G9 IP44 sopii kuiviin ja kosteisiin tiloihin. 

Svedbergs Skoga -suihkuseiniä ja -kulmia on monta mallia eri leveyksin ja korkeuksin.
Tarjolla on myös erilaisia laseja, vetimiä ja profiileja, muun muassa mattamustaprofiilinen
suihkukulma. Kuvan taitesuihkukulma kirkkaalla lasilla 950,-.

Kuvassa oikealla ylhäällä Kotimaisia Temal Design -alakaappeja, alk. 316,-, on saatavana viiden sentin välein, syvyys 35–50 cm, leveys 30–120 cm. Kuvan kaapeissa on mattamustat erikoisväriovet. Värivaihtoehtoina valkoinen, korkeakiiltoinen valkoinen, tammi, musta puu ja maalattu harmaa. Kaapin päällä on Polaris-taso, 200,- /jm, ja Loop-allas, 390,- ja alla lieriö-tukijalat. Seinällä Modula-tasopeili, 238,- mitat 60 x 85 cm. Hana Oras Cubista 2802 ja suihkuseinä Hietakari BLÄK Paris. 

4. Lämpimät metallit

Messinki ja kullan eri sävyt näyttävät tuoreilta niin hanoissa, vetimissä kuin pyyhekoukuissakin.

Kuvan vasemmassa yläkulmassa oleva kiillotetusta messingistä valmistettu suora lankavedin sopii upeasti oveen tai laatikostoon.

Cellon messinginvärinen pyyhekoukku
myydään neljän kappaleen sarjana.

Noron mustan Relounge-allaskaapin, 959,-, vedinaukot ovat herkullinen yksityiskohta. Kaappia saa myös kiiltävänvalkoisena, neljänä eri leveytenä, kahdella tai neljällä laatikolla, Duo-kaksoisaltaalla. Laatikoissa on Soft Close -toiminto. Ruusukullansävyiset Ocean-hanat ja Push-pohjaventtiilit tuovat kokonaisuuteen luksusta.

Cellon paperinen Sia-säilytyspussi kestää kevyttä kosteutta ja sopii kylpyhuoneen piensäilytykseen. Saatavana 6 koossa ja värissä valikoiduista K-Raudoista kevään 2019 aikana.

Upeat kylpyhuoneet tarjoavat jotain kaikille aisteille: Tutustu Seija Strandin luomiin upeisiin kylpyhuoneisiin

Sisustussuunnittelija Seija Strand suunnitteli neljä hyvin erilaista kylpyhuonetta, joista jokainen noudattelee nykypäivän kylpyhuonetrendejä omalla tavallaan. Tutustu Seijan upeisiin ja persoonallisiin kylpyhuoneisiin ja katso samalla Seijan vinkit kylpyhuoneremonttiin.

Tutustu tarkemmin trendinmukaisiin tuotteisiin