Kylpyhuonetrendit 2019 & 2020

Kylpyhuonetrendit 2019 & 2020

Hiotut yksityiskohdat keräävät katseet ylellisyyttä henkivässä kylpyhuoneessa. Katso kylpyhuoneiden tuoreimmat trendit.

1. Uusi valkoinen

Vaalean valoisa kylpyhuone on edelleen ajankohtainen ja suosii nyt siroja, pelkistettyjä muotoja. Ilmavaan valkoiseen yhdistetään luonnonmateriaaleja ja rouheita yksityiskohtia keraamisista hammasmukeista pellava pyyhkeisiin.

Kuvan Hansgrohen PuraVida -pesuallashanalla on hyvä ulottuvuus. Pakettiin kuuluu myös bide-suihku 412,-.

Svedbergsin DK-laatikostossa on tammiviiluinen etuosa, mattavalkoiset sivut ja tammiset laatikonsisukset. Kokonaisuuden saa joko kuvan tyylikkään sirolla jalustalla tai ilman. Svale-pesuallas on komposiittia. Allaskaappikokonaisuus Falster-pesualtaalla alk. 1568,- Selfie-peili alk. 60 cm 520,- ja Twit-hana 551,-.

IDO Glow 60 -lattia-wc on huuhtelukaulukseton malli. Istuin on hygieeninen ja vettä säästävä, ekologinen valinta. Kotimainen Avainlipputuote. WC-istuin 379,-, Kova wc-kansi 99,90,-.

2. Laatikkoleikki

Kylpyhuoneen yleisilme siistiytyy hetkessä, kun karsii turhan ja järjestää tavarat kaappeihin. Kalustevalmistajat keksivät jatkuvasti uusia, näppäriä tapoja pitää purkit ja purnukat paikoillaan ja helposti saatavilla.

Hafan Edge-allaskaapin Smooth Open -laatikosto liukuu auki ja kiinni sulavasti. Massiivitammesta tehty Flex Storage -säilytysjärjestelmä auttaa pitämään tavarat ojennuksessa ja laatikoiden pohjalla olevat matot helpottavat siivoamista. Kuvan kokonaisuus 3537,-. Allaskaappi 60 cm, allas ja peili alk. 1345,-.

3. Tummaa, mattana

Matat pinnat sekä kalusteissa että seinä- ja lattiapinnoissa tekevät kylpyhuoneen tunnelmasta maanläheisen. Sävyissä suositaan harmaita, mustaa ja lempeitä tummia, kuten ruskeita, vihreitä ja petroleja.

Kuvassa ylinnä vasemmalla Cello Wave -malliston syvän grafiitinharmaassa 99-senttisessä allaskaapissa, 299,-, on kaksi laatikkoa. Pesuallas, 101 cm, 266,-, on posliinia ja vetimet mustaksi maalattua metallia. Vetimiä, 12 /kpl, on myös valkoisina ja kromisina, ja ne myydään erikseen. Allaskaapin saa myös mattavalkoisena sekä 49, 59 tai 79 cm leveänä. 

Kattovalaisin Cello Spa Crystal G9 IP44 sopii kuiviin ja kosteisiin tiloihin. 

Svedbergs Skoga -suihkuseiniä ja -kulmia on monta mallia eri leveyksin ja korkeuksin.
Tarjolla on myös erilaisia laseja, vetimiä ja profiileja, muun muassa mattamustaprofiilinen
suihkukulma. Kuvan taitesuihkukulma kirkkaalla lasilla 950,-.

Kuvassa oikealla ylhäällä Kotimaisia Temal Design -alakaappeja, alk. 316,-, on saatavana viiden sentin välein, syvyys 35–50 cm, leveys 30–120 cm. Kuvan kaapeissa on mattamustat erikoisväriovet. Värivaihtoehtoina valkoinen, korkeakiiltoinen valkoinen, tammi, musta puu ja maalattu harmaa. Kaapin päällä on Polaris-taso, 200,- /jm, ja Loop-allas, 390,- ja alla lieriö-tukijalat. Seinällä Modula-tasopeili, 238,- mitat 60 x 85 cm. Hana Oras Cubista 2802 ja suihkuseinä Hietakari BLÄK Paris. 

4. Lämpimät metallit

Messinki ja kullan eri sävyt näyttävät tuoreilta niin hanoissa, vetimissä kuin pyyhekoukuissakin.

Kuvan vasemmassa yläkulmassa oleva kiillotetusta messingistä valmistettu suora lankavedin sopii upeasti oveen tai laatikostoon.

Cellon messinginvärinen pyyhekoukku
myydään neljän kappaleen sarjana.

Noron mustan Relounge-allaskaapin, 959,-, vedinaukot ovat herkullinen yksityiskohta. Kaappia saa myös kiiltävänvalkoisena, neljänä eri leveytenä, kahdella tai neljällä laatikolla, Duo-kaksoisaltaalla. Laatikoissa on Soft Close -toiminto. Ruusukullansävyiset Ocean-hanat ja Push-pohjaventtiilit tuovat kokonaisuuteen luksusta.

Cellon paperinen Sia-säilytyspussi kestää kevyttä kosteutta ja sopii kylpyhuoneen piensäilytykseen. Saatavana 6 koossa ja värissä valikoiduista K-Raudoista kevään 2019 aikana.

Upeat kylpyhuoneet tarjoavat jotain kaikille aisteille: Tutustu Seija Strandin luomiin upeisiin kylpyhuoneisiin

Sisustussuunnittelija Seija Strand suunnitteli neljä hyvin erilaista kylpyhuonetta, joista jokainen noudattelee nykypäivän kylpyhuonetrendejä omalla tavallaan. Tutustu Seijan upeisiin ja persoonallisiin kylpyhuoneisiin ja katso samalla Seijan vinkit kylpyhuoneremonttiin.

Tutustu tarkemmin trendinmukaisiin tuotteisiin